MENIU CAUTĂ

VIDEO EXCLUSIV/Andreea Marin e bio! Se ocupă de grădină și mănâncă ce plantează

Distribuie

Andreea Marin nu este doar o femeie de succes, ci și o mama responsabilă. Vedeta o implică deja pe fiica ei, Violeta, în treburile casei, împărțindu-și împreună sarcinile administrative.

Fosta Zână a Surprizelor și Violeta se gospodăresc împreună. Fetița a învățat de la mama ei să își mențină camera impecabilă, să o ajute la bucătărie, dar și în grădină.

Într-o casă, ca să trăiești civilizat, asta îi povesteam fetiței mele, fiecare are ceva de făcut. Trebuie să preluăm cu toții din responsabilitățile pe care le avem într-o casă. Și tu, ca un copil, trebuie deja să îți speli singură vasele, să-ți aranjezi camera, să ai grijă de ea, iar eu sunt o obsedată a curățeniei și a ordinii, a disciplinei, probabil cam exagerată uneori, pentru cei din jur, dar îmi place armonia. Pur și simplu. Și atunci da, mă implic foarte mult. Mă implic și în partea de grădinărit, și în partea de design, și în partea de grijă de zi cu zi, avem o grămadă de animale: veveriță, căței, pisici, cinteze, canari, peștișori”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Consumă hrană bio

 Cum alimentația joacă un rol important în menținerea sănătății, Andreea Marin are grijă ca hrana să fie bio. Prin urmare, vedeta a ales să își organizeze efficient grădina pentru a avea propria recoltă. În rest, obișnuiește să se aprovizioneze de la persoane de încredere. Și la acest capitol, Violeta se dovedește un ajutor de nădejde, după cum ne-a povestit celebra ei mamă.

Foarte mult din ceea ce consumăm, producem în propria grădină, care nu e mare, dar e îngrijită cu dragoste de noi. Pomii sunt sădiți de fiica mea și dau roade în fiecare an. Mă ajută și pentru a sădi legume, fructe, verdețuri, avem în casă și deshidrator. Atunci când vine iarna anumite legume le deshidratăm, le punem la congelator, la fel se întâmplă și cu verdețurile necesare pentru a găti. Sunt tot felul de lucruri pe care le facem aici în casă, pentru că noi știm că aceste plante le creștem fără chimicale, în mod corect, fără a arăta poate atât de bine precum arată ele în rafturi și cumpărăm doar ceea ce nu avem în grădina noastră și încercăm pe cât posibil să avem sursele la țară, în locurile unde avem noi încredere că roșia e roșie, castravetele e castravete”.

”Violeta este un omuleț al Surprizelor”

Andreea Marin este tare mândră de fiica ei. Fetița se pricepe nu numai la gătit, ci și la făcut surprize. Ultima inițiativă a Violetei a dat-o gata pe vedetă. ”Fiica mea chiar a făcut de curând împreună cu colega ei un filmuleț în care găteau împreună. Eu am fost cea care a filmat și a editat filmul, a ieșit foarte simpatic, a fost dată de exemplu la școală. E pasionată de gătit și de tot ce înseamnă lucruri manuale. De exemplu, aseară, mi-a făcut o surpriză învățând de pe internet cum să facă origami și cum să decoreze un cadou, astfel încât el să fie surprinzător. Mi-a plăcut. E o dovadă de dragoste când un copil, din proprie inițiativă îți face o astfel de surpriză. E și ea un omuleț al surprizelor, nu doar mami”, ne-a povestit Andreea Marin.

Foto: Facebook / Video: Cosmin Nistor


Citeste si: VIDEO EXCLUSIV/După aproape 20 de ani carieră în showbizz, Andreea Marin se apucă de o altă meserie! ”E un vis al meu!”


 

 

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii