Și tinerii din România s-au molipsit de fenomenul Hallyu, cum e denumit valul coreean. Ei ne-au mărtusisit că au fost „virusați” întâi de serialele difuzate de TVR 1, după care au început să caute mai multe informații despre Coreea și cultura acestei țări pe internet. Așa au descoperit si muzica, sursa fiind, în principal, site-ul YouTube, unde iubitorii acestui gen pot găsi melodii traduse în limba română.

Sâmbătă, 3 septembrie, cu ocazia celei de-a doua întâlniri anuale, aproximativ 200 de fani ai k-popului, implicați în cluburi si organizații active online, s-au reunit la un meeting organizat de Asociaţia Interculturală Româno-Coreeană (Hansamo), cu sprijinul Ambasadei Coreei în România. Din program nu au lipsit dansul coreean tradițional, un concurs despre Coreea de Sud și cultura acesteia, mima artiștilor, unde participanții au mimat diverși artiști, iar publicul trebuia să ghicească răspunsul corect și Dance Battle, la care s-au „duelat” patru echipe. Printre participanți s-au numărat și câțiva tineri coreeni care au venit cu familiile în România. Atmosfera a fost incendiară, fanii, în special fete, dansând și imitând mișcările trupelor îndrăgite: Super Junior, SHINee, Big Bang, Ft Island, DBSK și alții.
Pentru a intra în legătură cu fan-cluburile româno-croreene, puteți accesa următoarele adrese:
https://romaniangodess-tvxq.forumgratuit.ro; https://dongbangro.blogspot.com; https://supajunia.webs.com/; https://primadonnaro.blogspot.com/; https://fti-romania.forumest.ro/;
https://janggeunsukromania.myforumgratuit.ro/
 

VIDEO Câți bani a strâns fiica lui Gigi Becali din darul de nuntă. Suma uriașă pusă în plic de Anamaria Prodan
GSP.RO

VIDEO Câți bani a strâns fiica lui Gigi Becali din darul de nuntă. Suma uriașă pusă în plic de Anamaria Prodan

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense