Mergi direct la conținut »
VIDEO/ George Piștereanu rămâne fidel litoralului românesc. „Asociez ziua de 1 mai cu marea”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ George Piștereanu rămâne fidel litoralului românesc. „Asociez ziua de 1 mai cu marea”

În meseria lui nu-și poate programa din timp o vacanță, însă pe cea de 1 mai o are organizată pe viață. Actorul George Piștereanu a rămas fidel litoralului românesc și indiferent de timpul de care dispune, de 1 mai dă o fugă la mare.

De Denisa Macovei,

George Piștereanu rămâne fidel litoralului românesc

George Piștereanu merge cu motocicleta la mare

Cum anul acesta 1 mai a căzut într-o zi de miercuri, iar pentru George Piștereanu mijlocul de săptămână este întotdeauna plin de tot felul de evenimente, spectacole sau emisiuni, actorul a decis să dea o fugă pe litoralul românesc chiar cu o zi înainte de 1 mai, urmând să revină la finele săptămânii.  „Mă duc la mare înainte căci de 1 mai cred că am spectacole, dar după 1 mai când se mai liniștește românul, se mai domolește fumul de mici o să ieșim și noi la o plimbare lungă”, ne-a spus George, mărturindu-ne că cel mai probabil și anul acesta va petrece tot în Vama Veche. „Asocieze ziua de 1 mai cu marea. De fiecare dată am mers la mare. 1 mai pentru mine a fost la mare, la Vama Veche”.

George Piștereanu rămâne fidel litoralului românesc

George Piștereanu joacă în serialul „Vlad” rolul unui bodyguard

Nu a mers cu „nașul” niciodată

George a ales ca de „Ziua internațională a muncii” să plece la mare încă de când era copil. Totuși, deși alți puști de vârsta lui ajungeau să circule cu „nașul” în tren, cheltuind banii pe distracția de la mare, George nu ajungea niciodată să fie la mâna controlorilor. „Eram cam rușinos așa pe chestiile astea și cam corect. Nu prea mi-a plăcut să merg  cu nașul dar cred că la un moment dat chiar nu aveam bani sau ceva de genul ăsta și s-a întâmplat. I-am zis că i-aș da, dar nu am. S-a întâmplat doar o singură dată, dar de obicei am preferat să fiu prevăzător”, a mai spus amuzat actorul.

VIDEO: Sorin Cioponea


Cum cresc copiii români născuți în diaspora! Părinții ciocnesc ouă, dar tinerii se uită la alegerile generale din Spania și se tem de partidul Vox, de extremă dreapta

Close
Închide
  Close