De Florian Gheorghe,

“El este băiatul meu, David, pe care mă bazez. Sunt așa mândru de el”, a ținut artistul să-l laude pe adolescent. David este următorul stâlp al familiei, ba chiar, la 17 ani, măsoară “cu un cap” mai mult decât cel ce i-a devenit părinte și prieten. Prezența fiului Ancăi Serea pe scenă i-a provocat lui Adi Sînă emoții mari, așa cum rareori i s-a întâmplat în cei 20 de ani de când se bucură de statutul de vedetă.

Cei doi au dansat împreună, pe scenă, ca doi prieteni!

Orice show de televiziune ar fi dat bani greu pentru a putea surprinde un moment atât de sensibil cum a fost cel dintre Adi și David. Extrem de emoționant a fost momentul și pentru Anca Serea, mama a șase copii (dintre care patru ai lui Adi Sînă), care nu putea rata concertul soțului ei. Spectacolul a fost completat de aplauzele celor prezenți la concertul aniversar Akcent, câteva sute de privilegiați, care au fost mișcați de cele petrecute.

Relația dintre David și Adi a devenit în ultimii ani, de când adolescentul s-a mărit, una specială. David a devenit sprijin în casă în zilele când Adi Sînă este plecat în turnee, iar Adi a devenit pentru adolescent sfătuitor și partener în plimbările pe două roți.

Adi Sînă și Anca Serea, 38 de ani, sunt împreună de nouă ani, iar de patru sunt căsătoriți. Recent a venit pe lume Leah Maria, cel ce-al patrulea copil al celor doi și al șaselea din admirabila familie Sînă.

Citeşte şi:

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie