Mergi direct la conținut »
VIDEO | Nu s-ar întoarce la telenovele după ce-a găsit “Secretul fericirii”! Vlad Zamfirescu: “E un sistem de lucru gen fast-food!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Nu s-ar întoarce la telenovele după ce-a găsit “Secretul fericirii”! Vlad Zamfirescu: “E un sistem de lucru gen fast-food!”

VIDEO | Nu s-ar întoarce la telenovele după ce-a găsit “Secretul fericirii”! Vlad Zamfirescu: “E un sistem de lucru gen fast-food!”

În CV-ul lui Vlad Zamfirescu, pe lângă peliculele în care a jucat și "Secretul fericirii", pe care l-a regizat, se regăsește o telenovelă: "Inimă de țigan". Ca mulți actori, a încercat genul, s-a bucurat de notorietatea câștigată pe micul ecran, dar spune că n-ar repeta experiența. Și are un motiv serios.

De Andreea Archip,

Fiu al unui alt actor celebru, Florin Zamfirescu, Vlad își asumă cu maturitate experiența telenovelei, dar nu-i duce dorul, cum fac alți colegi de breaslă, pentru care decizia postului Acasă TV (transformat, între timp, în PRO 2) de a renunța la aceste producții a fost o lovitură.

Vlad Zamfirescu a jucat în „Inimă de țigan”, care a cucerit românii în 2007, chiar alături de tatăl lui și are amintiri frumoase din timpul filmărilor, dar nu ar mai repeta experiența.

„Nu îmi este dor de telenovele, pentru că este un sistem de lucru gen fast-food. Înțeleg și e normal să fie așa totul, datorită conjuncturii, dar e pe foarte mare viteză și eu nu sunt atât de rapid. Mi-e greu să mă descurc într-o viteză așa de mare și pe timp lung, pentru că nu se filmează o perioadă scurtă, ci lungă. Și nu știu dacă e neapărat genul meu de expresie”, a declarat, pentru Libertatea, Vlad Zamfirescu.

Din 2007 încoace, Vlad a făcut și teatru, și film, iar în toamna anului trecut și-a făcut debutul ca regizor cu „Secretul fericirii”, care și-a adjudecat deja premii în domeniu.

Video: Robert Hanciarec


Citește și: 

GALERIE FOTO | Cum s-au îmbrăcat femeile din politică la ceremonia preluării Președinției Consiliului UE. Doamnele au mizat pe negru!

 

Close
Închide
  Close