Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Primul film al lui Horia Brenciu, făcut de „regizorul telenovelelor”, Iura Luncașu. „E un rol mic, dar asta-i viața”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Primul film al lui Horia Brenciu, făcut de „regizorul telenovelelor”, Iura Luncașu. „E un rol mic, dar asta-i viața”

VIDEO/ Primul film al lui Horia Brenciu, făcut de „regizorul telenovelelor”, Iura Luncașu. „E un rol mic, dar asta-i viața”

Având ambiția de a bifa cât mai multe experiențe artistice, era o chestiune de timp până ce Horia Brenciu - care are în CV roluri în musicaluri și într-un serial TV („Om sărac, om bogat”), emisiuni prezentate din 1993 încoace și voci împrumutate unor personaje animate - avea să apară într-un lungmetraj. Filmul cu care cântărețul își face debutul pe marele ecran e „Faci sau taci”. Cum a ajuns în el?

De Denisa Macovei,

 Nu greșim dacă spunem că Horia are „pile” la cel care-a făcut filmul: Iura Luncașu este nimeni altul decât regizorul care s-a aflat în spatele tuturor telenovelelor de la Acasă TV și al câtorva seriale de la PRO TV – „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme”, „Inimă de țigan”, „Regina”, „State de România”, „Aniela”, „Moștenirea”, „Pariu cu viața”, „Iubire și onoare”.

Luncașu i-a și regizat câteva videoclipuri cântărețului, așa că între ei e (aproape) o legătură de prietenie!

Primul film al lui Horia Brenciu, făcut de „regizorul telenovelelor”, Iura Luncașu

„A fost forțat să mă bage. L-am șantajat”

 Colaborarea lor a venit cumva firesc, iar dacă Brenciu glumește că l-a șantajat pe regizor să-l ia în filmul lui, Iura Luncașu spune că a avut emoții când i-a cerut să joace.

„Eu am zis da din prima! De ce? Pentru că l-am șantajat! După trei clipuri pe care mi le-a regizat, i-am zis: «Iura, eu îți pun la dispoziție muzică pentru trei clipuri, ai imaginație, faci nebunii și pe mine nu mă pui la bătaie cu o vorbă, ceva?» Și a zis că bine, că pot să vin în filmul lui. A fost forțat să mă bage. Asta trebuie să se știe, că l-am șantajat pe Iura Luncașu să-mi dea un rol. Un rol mic, dar asta e viața”, ne-a mărturisit amuzat Horia.

„Vrei să știi și versiunea mea? Eu nici măcar nu îndrăzneam, știindu-l foarte ocupat, pentru că știam rolul, știam ce vreau să-i propun și i-am zis așa, cu jumătate de gură, printre filmări: «Poate că într-o zi o să colaborăm», iar el s-a uitat spre mine, l-am văzut că i-a plăcut ideea și a răspuns pe loc. M-am bucurat enorm că a acceptat”, ne-a spus regizorul.

Scrisoarea trimisă de Gheorghe Dincă părinţilor Alexandrei
Recomandări

Scrisoarea trimisă de Gheorghe Dincă părinţilor Alexandrei

Primul film al lui Horia Brenciu, făcut de „regizorul telenovelelor”, Iura Luncașu

Cum a fost la filmări

Nu mai e un secret aproape pentru nimeni că acolo unde se află Horia Brenciu se lasă cu hohote de râs, pentru că artistul e mereu vesel și pus pe glume, însă situația a fost alta la filmările pentru filmul „Faci sau taci”.

Pe platou, juratul de la „X Factor” a trebuit să facă un efort să fie serios. „Aici e vorba de film și a avut un kilogram de peliculă, nu a avut două kilograme. Deci, nici un oftat în plus, nici o onomatopee în plus”, ne-a explicat Horia, în completarea căruia a venit și regizorul: „Trebuia să fim foarte exacți”.

VIDEO: George Capoianu/ FOTO: Dumitru Angelescu


Citește și: 

Un şofer este amendat la fiecare minut, din cauza vitezei excesive! Bucureștiul e pe locul întâi în topul amenzilor de circulație, în Covasna sunt cei mai puțini șoferi sancționați

Close
Închide
  Close