MENIU CAUTĂ
11 Feb. 2019 17:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/ Ruxy ex-LikeOne a mers pe fundul mării în Mauritius. „Am întâlnit tot felul de peștișori exotici”

Distribuie

Proaspăt revenită în țară dintr-o vacanță de 10 zile în Mauritius, Ruxy, fostă componentă a trupei LikeOne, a venit la emisiunea de turism "Star Trips&Tricks" pentru a ne oferi câteva ponturi legate de această destinație. Deși insula pare a fi raiul pe Pământ, are și părțile ei mai puțin plăcute.

Ruxy ex-LikeOne a mers pe fundul mării în Mauritius

Ruxy ex-LikeOne a mers pe fundul mării în Mauritius

Ruxy le-a atras atenția celor care vor să aleagă Mauritius ca destinație că acolo se află niște muște destul de periculoase. „Nu vă trebuie vaccinuri, că nu sunt boli acolo. Totuși, aveți grijă că e o muscă, ei o numesc „yellow fly”, dar e mai degrabă un soi de viespe mare și complet galbenă, care, dacă vă înțeapă, s-a terminat. A înțepat-o pe o prietenă, săraca, spunea că pur și simplu a simțit durerea pe toată șira spinării! I s-a umflat piciorul și a rămas așa câteva zile. Au dat-o localnicii cu niște unguente”, ne-a spus bruneta.

Ruxy ex-LikeOne a mers pe fundul mării în Mauritius

200 de euro un tur al insulei

Recomandarea Ruxandrei pentru cei care ajung pe insulă e să nu rateze turul cu barca. „Asta este singura activitate care merită. Închiriați o barcă cu motor și faceți un tur al mai multor insulițe și plaje, care sunt pur și simplu de vis. Vă duce să vedeți delfinii, după aceea, faceți snorkeling și vedeți tot felul de pești, de arici de mare, pentru că apa este foarte clară. Noi am stat toată ziua pe barcă și am coborât pe fundul mării, unde am întâlnit tot felul de peștișori exotici. A fost cea mai tare experiență. Toată ziua asta a costat vreo 200 de euro, a fost cam scump, dar merită fiecare bănuț”, a mai povestit fosta cântăreață, acum actriță de stand-up comedy.


Paula Seling, de la paranghelie, pe scena Ateneului Român! Cântă cu Giony Talent și Cârciumarii Band, apoi cu Camerata Regală

Comentarii