MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2018 11:00 , de Denisa Macovei

VIDEO/Forța din spatele frumuseții: soția hair-stilistului Cristi Pascu e șefă de șantier și știe totul despre betoane

Distribuie

El este unul dintre cei mai buni hair-stiliști de la noi. În schimb, soția lui Cristi Pascu este un adevărat inginer, șef de șantier! Deși oficial se ocupă de promovarea saloanelor și academiei deținute de soțul ei, Emilia Pascu este cea care face toată munca din spatele brand-ului.

De 10 ani de când e alături de Cristi, Emilia Pascu a preferat să stea în spatele soțului și să fie cea care se ocupă de „munca de jos' în acest brand. Astfel că, în timp ce Cristi Pascu se ocupă de înfrumusețarea femeilor, Emilia se întreține pe șantier cu muncitorii. Așa se face că, în timp ce multe vedete au început anul 2018 cu o vacanță exotică, soția lui Cristi Pascu a început anul …în praf și moloz.

„În mod normal și noi plecam în perioada asta. În cei 10 ani de când suntem împreună plecam și noi prin luna ianuarie, doar că anul acesta am mutat academia lui Cristi într-o clădire mult mai mare și mult mai frumoasă. A fost un proiect foarte greu pentru noi, deoarece mutările în general implică timp, bani și nu am mai plecat anul acesta în nicio vacanță. Să sperăm că în viitorul apropiat', ne-a declarat Emilia, completată de hair stilistul, care a lăudat-o neîncetat.  „Inginerul aici de față rezolvă orice. Cunoaște orice detaliu despre acoperișuri, ciment, structura materialelor. Orice', a spus și Cristi Pascu.

Soția lui Cristi Pascu este inginer de șantier

De altfel, după construirea unei case, amenajarea mai multor saloane și a unei academii de coafură, Emilia spune că poate oricând să-și schimbe cariera. „Da, eu sunt inginer de șantier de 9 ani. Gândiți-vă că noi am construit și am finalizat în trei ani casa în care locuim, iar acum pot spune că pot să-mi deschid firmă de construcții fără niciun fel de problemă. Asta pe lângă saloane. Chiar am zis că la un moment dat nu mă mai regăsesc aici, mă reprofilez. Pot să lucrez cu meșterii fără niciun fel de problemă', a mai spus tânăra.

VIDEO: Robert Hanciarec

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Secretul lui Cristi Enache. Solistul grupului Direcția 5 s-a tuns chilug pentru a-și implanta păr

Citește mai multe despre Cristi Pascu, emilia pascu și șantier pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii