De Denisa Macovei,

„Tocmai am terminat un film, un lungmetraj care va ieși în cinema de Crăciun. Se investesc foarte mulți bani în proiectele astea, iar pe lângă bani, mult timp se investește în a alege locațiile potrivite. E un proces extrem de greu, mai ales când mai ai și de lansat piese, de făcut vloguri”, ne-a povestit Selly, completând că povestea din spatele filmului este fix povestea formației cu care umple stadioanele la concerte, 5 Gang: „E o comedie. Am ales Crăciunul ca temă pentru că 5 Gang s-a lansat acum doi ani de Crăciun și are sens în povestea asta. Am vrut să facem o comedie ușoară, la care să râdă atât fanii noștri, cât și oamenii mai mari. E o comedie de familie, să zic așa. Cred că o să prindă pentru că este autentică. Spune povestea noastră și prezintă chimia dintre noi”.

Matei Dima de la Bromania semnează regia

Chiar dacă s-a implicat în tot ce înseamnă producția filmului, Selly s-a lăsat pe mâna lui Matei Dima, cunoscut ca BroMania, din punct de vedere regizoral. „Am avut o mică parte și în producție, o mică parte și în regie, dar eu am fost actor. Ăsta a fost scopul meu principal. Filmul este în regia lui Matei Dima, iar echipa care a lucrat la film este la primul proiect cinematografic. Toți au mai lucrat pentru spoturi publicitare sau chestii mai micuțe, dar este prima dată când fac un film. Pentru o echipă de debutanți și un regizor debutant și niște actori, o să vedeți că rezultatul o să vă impresioneze”, a completat tânărul.

Filmul nu e susținut financiar de nici o instituție publică și nici nu are parte de prea multe sponsorizări, bugetul fiind realizat cu ajutorul comunității online (n.r. – în momentul de față, Selly are peste două milioane de abonați pe canalul de YouTube, iar asta îi aduce lunar un venit de peste 15.000 de euro). „Nu am vrut să ne bazăm nici pe CNC, nici pe alte surse de finanțare de la stat, pentru că noi credem că avem o comunitate puternică în online și credem că profitul nu este cea mai importantă chestie. Noi facem filmul ăsta pentru că înglobează perfect cine suntem, ce facem. Eu de când m-am apucat de YouTube, de 7 ani, mereu mi-am dorit să fac o chestie cu o echipă mare, cu zeci de oameni, să fac filme. Pentru mine să fiu rolul principal într-un film, să iau parte la producție este un vis împlinit”, ne-a mai declarat Selly.

VIDEO: Grigore Alexandru

Citeşte şi:

Puștii care s-au îmbogățit din vlogging și muzică difuzată pe internet. Adolescentul Selly se apropie de un milion de euro!

Vloggerul Selly a vândut tricouri de 30.000 de euro într-o zi la concertul său! La 18 ani, e deja milionar

Selly își umple de bani prietenii! Vloggeriței Mimi asocierea cu el îi aduce 10.000 de euro lunar

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat