MENIU CAUTĂ

Vrem averea lui Michael! Pe motiv că avocaţii care au grijă de copiii megastarului profită de pe urma lor, familia Jackson pretinde că le apără interesele

Distribuie

← Michael Jackson a murit în urmă cu trei ani
Presa americană vuieşte de câteva zile pe tema scandalului uriaş din familia Jackson. Cei opt fraţi ai megastarului au adresat o scrisoare oficială celor doi avocaţi – John Branca şi John McClain – care sunt executorii averii lui Michael Jackson, acuzându-i de fraudă şi cerându- le să renunţe la funcţia în care au fost învestiţi de fratele lor decedat şi să dea întreaga moştenire pe mâna lor. Janet, Randy, Tito, Jermaine, Rebbie, La Toya, Marlon şi Jackie, toţi susţin că avocaţii profită de pe urma averii de aproape un miliard de dolari ce li se cuvine celor trei copii ai megastarului: Prince Michael, Paris şi Blanket.

Moştenitorii sunt apăraţi de bunică

În vreme ce copiii sunt apăraţi doar de bunica lor, care le este şi tutore, unchii lor vor să o declare inaptă fizic pe bătrâna de 82 de ani, din acelaşi motiv. Dacă instanţa le va da dreptate fraţilor lui Michael, aceştia vor primi rente viagere de nu mai puţin de 100.000 $ pe lună. Asta ar însemna salvarea a trei dintre ei, Randy, Jackie şi Jermaine, care sunt în pragul falimentului.

Citește mai multe despre Michael Jackson pe Libertatea.

Comentarii