Mergi direct la conținut »
Weekend plin pentru Claudia Pătrășcanu! Ce nășică frumoasă a fost!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Weekend plin pentru Claudia Pătrășcanu! Ce nășică frumoasă a fost!

Weekend plin pentru Claudia Pătrășcanu! Ce nășică frumoasă a fost!

Claudia ex-Sexxy este însărcinată cu cel de-al doilea copil al său, dar cu toate acestea este cât se poate de activă. În weekend, artista a fost naşă de cununie.

De Dana Aramă,

Claudia Pătrăşcanu şi soţul ei, Gabi Bădălău, au devenit părinţii spirituali ai unui cuplu, în acest weekend. Cei doi  naşi au radiat de fericire şi au arătat impecabil la nuntă. Însărcinată cu cel de-al doilea copil, cântăreaţa a ales să poarte, pentru eveniment, o rochie vaporoasă, care i-a venit de minune. Deşi este gravidă, artista a fost plină de energie şi mai strălucitoare ca niciodată.

claudia patrascanu nasa1

„Suntem fericiți că finii noștri frumoși ne-au ales să le fim nași de cununie, dar si de botez (în curând?)! Să fiți fericiți și să vă iubiți toată viața!”, a fost mesajul postat de Claudia Pătrăşcanu pe pagina ei de Facebook, acolo unde a făcut publice şi câteva fotografii de la evenimentul care a avut loc în aer liber.

claudia patrascanu nasa2

INFO

Claudia Pătrăşcanu este o cunoscută cântăreaţă din România. În iunie anul acesta, vedeta a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Anunţul a venit la nicio lună de la nunta cu Gabi Bădălău, cel care îi este partener de viaţă. Cei doi mai au împreună un băieţel pe nume Gabriel Alexandru.

Close
Închide
  Close