Mergi direct la conținut »
Zi importantă pentru Ozana Barabancea. "Fiecare lacrimă a fost o binecuvântare" | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Zi importantă pentru Ozana Barabancea. "Fiecare lacrimă a fost o binecuvântare" | FOTO

Zi importantă pentru Ozana Barabancea. „Fiecare lacrimă a fost o binecuvântare” | FOTO

Ozana Barabancea este extrem de fericită. Fiul său, Andrew, a absolvit clasa a XII-a. Vedeta a dat publicității câteva fotografii de la importantul eveniment din viața băiatului său.

De Dana Aramă,

Artista a transmis un mesaj plin de emoție pe contul său de pe o rețea de socializare.

„Azi fiul meu, Andrew Heydon Terinte, a absolvit clasa a 12-a la Colegiul Național De Muzică George Enescu! Câtă emoție, câtă bucurie, câtă nostalgie m-a copleșit, e greu de exprimat în cuvinte!

A sunat ULTIMUL CLOPOȚEL, s-a înmânat Cheia Liceului clasei a 11-a, părinți, profesori, frați, bunici și bineînțeles elevi  și-au părăsit saaă de clasă și s-au îmbrățișat , și au mulțumit, și au dăruit flori și au făcut poze, păstrând aminitirile acestor momente unic !

Fiecare lacrimă a fost o binecuvântare! Sunt o mamă fericită! Ceea ce va doresc și dumneavoastră!”, a scris Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea este o apreciată artistă lirică. Este cunoscută publicului telespectator și din postura de jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. În ultima perioadă de timp, vedeta a trecut printr-o transformare radicală de look. Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.


Citește și:

Raluca Turcan, propusă pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților. PNL, PMP și USR au bătut palma

 

Close
Închide
  Close