MENIU CAUTĂ
22 Noi. 2018 16:25

7 retete de Thanksgiving – Ziua Recunostintei la Americani

Distribuie

Sigur ati auzit, macar din filme daca nu altfel, de faimoasa sarbatoare numita Thanksgiving, sau Ziua Recunostintei, o celebrare a recoltei sau a incheierii secetei. An de an, americanii se strang in jurul unei mese imbelsugate, pregatite dupa retete alese, si sarbatoresc impreuna cu familia toate motivele pentru care sunt recunoscatori.

 Prin Thanksgiving, Ziua Recunostintei la Americani, se intelege automat acea masa din familie pe care domneste curcanul umplut, neaparat insotita de faimoasa placinta americana cu dovleac.

7 retete de Thanksgiving – Ziua Recunostintei la Americani

O celebrare a recunostintei anunta totodata apropierea Craciunului, Thanksgiving se sarbatoreste in fiecare an in luna noiembrie, in cea de-a patra zi de joi din luna.

Curcan intreg la cuptor

Cum spuneam, nu exista Thanksgiving, sau Ziua Recunostintei, fara un curcan generos pe masa, gatit la cuptor timp de ore intregi, pentru a te asigura ca e bine patruns.
Iata cum pregatesti dupa o reteta simpla un curcan de Thanksgiving din doar cateva ingrediente, pe care sa il savurezi cu intreaga familie.

Fasole verde

La fel ca si curcanul, fasolea verde e nelipsita de pe masa americanilor de Thanksgiving. Iata o idee simpla si aromata de reteta de fasole verde, traditional servita de Ziua Recunostintei.

Citește mai departe pe www.retetepractice.ro

Comentarii