MENIU CAUTĂ
05 Iul. 2017 23:10

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Pe el îl apucă foamea, după care vine somnul, iar eu rămân frustrată”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Mă numesc Adriana și am următoarea problemă: iubitul meu este artist în arta sexului oral, însă când vine vorba să facem mai mult de atât… pauză. Pur și simplu nu intră în erecție. Pentru mine sexul oral e minunat, doar că este ca un fel de preludiu, după care mă aștept să urmeze adevărata treabă, când pe el îl apucă foamea, după care vine somnul, iar eu rămân frustrată. Nu își revine nici măcar când eu îi întorc favoarea, asta înseamnă că e impotent? Cred că ar trebui să mă despart de el, tu ce zici?


Primul soț al Ilenei Ciuculete, declarații cutremurătoare despre artistă și Cornel Galeș: „ea se afla acolo, pe patul de spital…”


Adela răspunde:

Dragă Adriana,

Iubitul tău are, într-adevăr, o problemă, de aceea ar trebui să-l convingi să meargă la un medic urolog. Să-și facă niște analize, să vadă dacă descoperă ceva medical. Dacă nu, atunci să încerce un tratament neconvențional, de exemplu niște ședințe de acupunctură. Cu siguranță că dacă i se dinamizează niște meridiane, dacă ia niște pilule din plante afrodiziace, până la urmă se vor vedea niște rezultate.

Important este să devină conștient că o femeie nu se poate satisface pe deplin numai cu sex oral – asta ar putea să-i facă și o altă femeie, cum se justifică prezența lui ca bărbat, nu-i așa? – și să-și dea seama că chiar a venit momentul să ia măsuri să remedieze problema. Cât despre despărțire, te întreb: tu îl iubești? Pentru că dacă vrei doar o relație bazată pe sexualitate, atunci te înțeleg, cauți altul care ”funcționează” la parametri optimi și ți-ai rezolvat problema.

Dar asta nu înseamnă iubire. Dacă ții la el, totuși, dacă ai descoperit și alte calități la el în afară de ”maestru în sex oral”, atunci fii alături de el și ajută-l să se facă bine.

Citește mai multe despre Adela sfaturi pe Libertatea.

Comentarii