MENIU CAUTĂ

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”A aflat că am fost amanta cumnatului lui”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

adela-1

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Sunt Sorinela, am 24 de ani și aș dori un sfat de la tine. Voi fi scurtă în relatarea mea. Am avut o aventură de scurtă durată cu un bărbat însurat, iar după 6 ani m-am îndrăgostit. Adică, eu și cumnatul lui ne-am îndrăgostit. Dragoste sinceră care durează de 6 luni și vrem să ne căsătorim. Săptămâna trecuta a aflat că am fost amanta cumnatului lui și nu poate trace peste. Consideră că toată lumea îl privește ciudat și îl crede prost (are 35 ani). Totul s-a rupt… Ne iubim foarte mult, dar nu poate trece peste! O greșeală mi-a distrus viața. Dă-mi un sfat, te rog!

Adela răspunde:

Dragă Sorinela,

În această situație trebuie să ai răbdare. Pentru orgoliul unui bărbat o asemenea lovitură poate fi fatală, însă nu și dacă te iubește cu adevărat. Probabil că și soția fostului tău nu se simte prea bine, dacă a aflat și ea. Asumă-ți situația, lasă-i pe toți să se calmeze și speră că totul va fi bine. Dacă nu vor reuși să treacă peste, nu-ți rămâne decât lecția: niciodată să nu divulgi mai mult decât e necesar dintr-o relație din trecut. Cum s-a întâmplat de a aflat de vechea ta legătură? Când ești în situația de a încălca un tabu al societății, din cauza inimii care bate mai repede și mai mult decât o poți stăpâni, nu poți decât să ții secretul absolut al întregii situații. Să sperăm că iubitul tău va aprecia sinceritatea ta și promisiunea că flacăra trecutului e stinsă și nu se va mai aprinde nicicând. Dacă n-ar fi fost cumnați n-ar fi fost nicio problemă, dar așa… Prin urmare, retrage-te cu demnitate și ațteaptă-l cu încredere. Cum îți spuneam, dacă te iubește, va reveni el singur. Dacă nu, asta e cea mai bună dovadă și oricum nu mai ai nimic de pierdut.

Comentarii