Mergi direct la conținut »
Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „El nu are o situație financiară bună, însă eu am. Când vorbim despre căsătorie, bate în retragere”
Relații Libertatea > Lifestyle > Relații > Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „El nu are o situație financiară bună, însă eu am. Când vorbim despre căsătorie, bate în retragere”

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „El nu are o situație financiară bună, însă eu am. Când vorbim despre căsătorie, bate în retragere”

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Am 23 ani şi am o relaţie cu un băiat de-o seamă cu mine. Suntem împreună încă de când eram în clasa a cincea. Ne-am mai certat, dar nu am stat separaţi mai mult de o săptămâna. Părinţii mei nu prea sunt de acord cu această relaţie, pentru că el nu are o situaţie financiară foarte bună. Eu însă am un statut financiar chiar foarte bun. Bine, părinţii mei au. Eu abia m-am angajat. Eu şi cu iubitul meu nu ne-am făcut încă planuri de căsătorie, deşi el spune că îşi doreşte să întemeiem o familie şi chiar vorbeşte uneori despre cum ar fi familia noastră. Însă de câte ori încerc să trecem la următorul nivel şi să îl fac să ajungem la planuri concerete, bate în retragere. Deşi de fiecare dată îi spun că averea nu este nicio problema şi că noi dacă pornim la drum împreună o vom lua de la zero, zâmbeşte şi nu schimbă vorba. De ce îi este frică oare? Sau poate are gânduri ascunse? Cum să interpretez tăcerea lui?

Adela răspunde:

Draga mea,

Depinde cât de imporat este pentru tine în acest moment să afli ce-i în mintea lui. Dacă simți că îți ticăie ”ceasul biologic” și nu mai suporți amânare, atunci confruntă-l, cu riscul de a renunța la tot dacă nu-ți răspunde. Totuși, sunteți destul de tineri, nu e cazul să vă grăbiți. Poate că acum nu știe ce vrea, dar peste doi-trei ani îi va fi mai clar. Mai bine nu-l mai presezi și lași lucrurile să-și urmeze cursul lor. Oricum, cu cât cicălești mai mult un bărbat, cu atât el va dori să facă exact pe dos. Deci, metoda cea mai sigură este să-ți vezi de treaba ta și să-l lași pe el să se miște în ritmul lui. Dacă va vedea că are numai lapte și miere acasă, va fi atât de fericit încât își va dori să fie sigur că nu va pierde așa ceva. Dacă, dimpotrivă, îl bați la cap zi de zi, va căpăta o aversiune față de acest subiect și nu faci decât să strici totul. În concluzie, tăcerea lui poate să însemne exact reacția unui bărbat căruia nu-i place să fie strâns cu ușa. Și n-are rost să-i reamintești că banii nu sunt o problemă, probabil că se frământă și singur pe acest subiect. Mai bine îl încurajezi și îl faci să se simtă important și puternic, așa va ști că are lângă el femeia pe care se poate bizui.

EXCLUSIV / O mamă și copiii ei au vrut să se sinucidă în Dunăre. Înainte de a intra îmbrăcați în apă, cei trei au băut sodă caustică

 
 
Close
Închide
  Close