MENIU CAUTĂ

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Iubitul meu vrea să facă sex doar în locuri publice”

Distribuie

De când lumea şi pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citeşte în Libertatea sfaturile ei.

Salut, Adela

Am 25 de ani și sunt într-o relație de aproape jumătate de an, iar flacăra pasiuni este încă… Într-o seară, eu și iubitul meu am făcut sex în mașină, într-o parcare publică.  A fost foarte intens, problema este însă că, de atunci, iubitul meu tot vrea să facem sex în spații publice. Am mai încercat într-un parc, dar nu a mai fost așa… acolo simțeam că în orice moment poate să mă vadă cineva. El insistă, iar eu devin parcă mai pudică… Una e să te ia valul și alta e să devină obicei. Așa că nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva … are vreo problemă de vrea numai în public? Nu îl satisface intimitatea casei?

Adela răspunde:

Draga mea,

Dacă tu nu simți să faci dragoste într-un anumit loc sau moment, iubitul tău nu ar trebui să te constrângă. Relația voastră, dacă e să fie una fericită și împlinitoare, trebuie să implice mai multe ”paliere” ale ființei, nu doar cel fizic. Este nevoie și de emoții, și de înțelegere, și de planuri de viitor comune – nu doar de ”una mică în parcare”. Dacă vrei să ajungi la aceste idealuri despre care ți-am spus, nu trebuie să-ți fie teamă să-l refuzi, dacă el vine spre tine cu o atitudine care frizează animalicul și devine bizară. Atunci, când v-a luat valul, a fost autentic și frumos. Dacă, însă, el începe să forțeze, treaba se transformă în altceva, care n-are nicio legătură cu comuniunea și bucuria de a fi împreună. Dacă vrei ca relația ta să nu se transforme într-una toxică, atunci trebuie să găsești curajul și fermitatea de a-l refuza. Nu te teme, bărbații se simt stimulați atunci când sunt puși în situația să lupte pentru o femeie. Totul este să primească acasă ceea ce le-a fost refuzat în public, iar refuzul să fie unul jucăuș și cochet.

Comentarii