MENIU CAUTĂ
06 Sep. 2016 23:12

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Mă simt în plus în această căsnicie”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

adela

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Acum aproximativ patru ani, am cunoscut un tip care, în prezent, este soțul meu. El are un copil din fosta căsnicie… Nicio problemă pentru mine… De doi ani, avem și noi un băiețel. Chestia este că s-a schimbat foarte mult, mă evită, sărutări, mângâieri, nu mai există, chiar nu știu ce ar trebui să fac pentru a-i atrage atenția. Câteodată mă simt în plus în această căsnicie… Petrecem tot mai puțin timp împreună.

Adela răspunde:

Draga mea,

Pentru o femeie este foarte dureros să constate că este în plus într-o relație, cu atât mai mult cu cât sunt și copii la mijloc. Însă nu dispera. Dacă el nu are timp pentru tine, fă-ți tu timp. Lasă-l în pace. Așează-te în fața unei oglinzi mari și privește-te cu atenție. Dacă ai fi un personaj într-un film care-ți place, cum ai vrea să fii în situația dată? O femeie strivită de jale, care își plânge de milă pentru că bărbatul ei n-o mai iubește sau o învingătoare, care folosește orice prilej pentru a se dezvolta și a fi admirabilă? Uite-te cu atenție la tine și vezi ce vrei să dezvolți. Poate fi corpul – și asta înseamnă să găsești o modalitate atractivă pentru tine pentru a te modela. Poate fi o trăsătură de caracter – cum ar fi, spre exemplu, încrederea în sine. Asta înseamnă să mergi să lucrezi cu un coach pentru dezvoltare personală. Fă ceva, nu sta pe loc, și oportunitățile nu vor întârzia să apară. Ori te vei transforma și el va începe să te observe, ori el va rămâne placid, iar pe tine te va observa altcineva…

Comentarii