Până la sfârșitul lunii aprilie, tuturor ne va sta capul în special la job, la cum să facem să obținem mai mulți bani și să avem stabilitate financiară, iar din acest motiv vom trage tare și vom depune eforturi serioase la locul de muncă, indiferent în ce domeniu activăm.

elena-bunescu_02_37350a3325.jpg

Abia din a doua lună a primăverii, probabil și sub imboldul naturii care se trezește la viață și ne dă un nou suflu, mintea începe să ne zboare la iubire… Cei care doresc oficializarea relației încep discuțiile pe această temă, dar și pe tema urmașilor, copiii reprezentând motivația supremă pentru încheierea unei alianțe matrimoniale.

În perioada februarie-noiembrie nu sunt recomandate căsătoriile sau separările legale în cazul persoanelor care aparțin unor culturi sau religii diferite. Lunile martie, aprilie și mai nu sunt recomandate deloc pentru nunți, nici măcar pentru cele deja programate! Persoanele care decid totuși să meargă mai departe, în ciuda opoziției astrale, și să se cunune în această perioadă, vor avea de depășit un număr mare de obstacole într-un timp foarte scurt.

Berbec

Sunt șanse mari să schimbi ceva în statutul tău social până în octombrie. În funcție de cum înclini balanța, toate sunt posibile în noul an, de la o nuntă răsunătoare până la o separare zgomotoasă! Separarea te poate paște dacă cedezi ispitelor venite din străinătate începând din februarie. Iar varianta fericită, cea a căsătoriei, poate fi efectul tendințelor de peste vară, când vei prețui mai mult sentimentele tale pentru cei dragi și pe ale lor pentru tine, precum și calitatea relațiilor cu ei. Așadar, șansele sunt împărțite echitabil, 50%-50%, depinde numai de tine ce cale vei alege…

Românul care trăiește la cea mai înaltă altitudine din Bucegi. Ce sfaturi le dă turiștilor surprinși de furtună pe creastă: „Sunt două lucruri banale care le pot salva viața”
Recomandări
Românul care trăiește la cea mai înaltă altitudine din Bucegi. Ce sfaturi le dă turiștilor surprinși de furtună pe creastă: „Sunt două lucruri banale care le pot salva viața”

Taur

Este posibil să dai peste jumătatea ta acolo unde te aștepți mai puțin, la serviciu, dacă ești în căutarea unui posibil viitor partener. Și apoi, într-un timp foarte scurt, vei face presiuni pentru oficializarea relației. Cei care sunt deja căsătoriți trebuie să se ferească de ispite tot anul. Acestea se vor ivi pe căi oficiale, pe față, până în februarie, iar din februarie încolo vor deveni mai discrete, dar o vor ține langa până în noiembrie, testându-ți limitele și fidelitatea. În octombrie începe o perioadă favorabilă deciziilor cu implicații legale pentru relația de cuplu, așadar, atunci poți începe pregătirile pentru nuntă…

Gemeni

Șansele să te căsătorești în 2017 sunt aproape nule. Tot anul relația ta se va afla într-un pericol permanent de destrămare, așa că nu putem vorbi de oficializare! Doar lunile ianuarie și decembrie par ceva mai calme, în rest, din februarie până în noiembrie, se poartă un adevărat război la tine în casă. Vezi disproporționat defectele partenerului sau partenerei și, din acest motiv, ți se pare că separarea nu te va afecta deloc (lucru profund greșit, ar trebui să știi!), iar deciziile eronate vor fi la ordinea zilei. Și relațiile aflate la început vor avea de trecut un test foarte serios de fidelitate.

Voi ce viitor doriți pentru Uniunea Europeană?
Recomandări
Voi ce viitor doriți pentru Uniunea Europeană?

Rac

Urmează să se producă o schimbare în viața ta – cel mai probabil te vei muta de acasă, împreună cu persoana iubită, dar fără să semnați vreun act oficial. Ceva parcă te reține să faci și acest pas, căsătoria. Totuși, din februarie dispar obstacolele din pricina cărora amâni de ceva timp luarea unor decizii importante legate de cei dragi, inclusiv aceea de a avea un copil, așa că s-ar putea să te așezi cu jumătatea ta la o discuție serioasă despre nuntă și urmași. Din octombrie cresc mult șansele unei noi schimbări în plan relațional. E rost fie de cununie, fie de… despărțire.

Leu

În primele patru luni ale anului, viața ta sentimentală curge ca până acum, dar din mai încolo, relațiile în general și cea de cuplu în special vor deveni deosebit de importante pentru tine și-ți vor defini existența pentru mult timp de acum încolo. E ca și cum te-ai trezi dintr-un somn lung și ai realiza că asta contează cel mai mult în viață, să-i ai alături pe cei pe care-i iubești și să-i faci fericiți. Sunt șanse foarte mari să iei o decizie serioasă, de genul căsătoriei, ba chiar să purcezi la drum cu pregătirile, cu organizarea nunții. Dacă, dintr-un motiv sau altul, nu ajungi la altar în 2017, o vei face anul următor.

Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare din postul de profesor de la Colegiul „Brukenthal”, pe care l-a ţinut blocat 27 de ani
Recomandări
Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare din postul de profesor de la Colegiul „Brukenthal”, pe care l-a ţinut blocat 27 de ani

Fecioară

Dacă e să iei o hotărâre în această privință, adică să accepți că e timpul ca relația de cuplu să capete confirmarea pe care o dau actele încheiate la primărie și binecuvântarea primită de la preot în biserică, o vei face până în aprilie. Până atunci seriozitatea și responsabilitatea în privința ta și a celei sau celui cu care-ți împarți viața sunt la cote maxime, după aceea, atenția ți-ar putea fi solicitată de alte domenii, iar cel sentimental rămâne în umbră. Oricum, și dacă ratezi momentul oportun nunții în 2017, trebuie să știi că mulți ani de acum încolo beneficiezi de un context favorabil pentru căsătorie.

Balanță

Nu se recomandă să iei decizii importante pe plan relațional – așadar, nici să hotărăști ceva legat de vreo nuntă – în perioada martie-mai, fiindcă există riscul unor complicații majore. Însă trebuie să știi că anul viitor, cam până prin octombrie, ai putea revoluționa relația în care ești implicat(ă), iar această schimbare radicală poate însemna inclusiv oficializarea ei. Dacă se întâmplă să fii singur(ă), tot până în octombrie ai șansa formării unei legături sentimentale care să evolueze, în timp, spre o căsnicie. În mod surprinzător, ți-ai putea alege “jumătatea” din cercul de prieteni.

Scorpion

Poate fi un an decisiv pentru a-ți găsi locul în lume, inclusiv prin întemeierea unei familii sau lărgirea celei actuale, adică venirea pe lume a unui copil. În prima parte a lui 2017, mai exact până la sfârșitul lunii aprilie, e liniște și pace în domeniul sentimental, însă în mai poate să înceapă o adevărată cursă contra cronometru, mai ales în cazul celor singuri, pentru clarificarea statutului; poate fi momentul în care începi să organizezi, febril, nunta cu persoana alături de care ai decis să-ți petreci restul vieții. Nu-ți va fi ușor, fiindcă, în paralel, va trebui să faci față și cerințelor neobișnuite de la locul de muncă.

Săgetător

Până la sfârșitul lunii aprilie vei fi preocupat(ă) de imagine, de locul și rolul pe care ți le-ai asumat în familie și în societate, dar din mai încolo se schimbă situația: vei avea mai multă libertate de mișcare, vei face alegeri bazate doar pe afinități reale, inclusiv în plan sentimental, iar acesta ar putea fi momentul în care vei decide să te așezi la casa ta, dacă nu ai făcut-o deja. Odată luată hotârărea de a te căsători, sunt șanse mici să te răzgândești sau să ai parte de alte răsturnări de situație în relația de cuplu, pentru că ești mai matur(ă) și mai responsabil(ă) decât erai în anii trecuți.

Capricorn

Îți dorești atât de mult să te așezi la casa ta, încât ai șanse foarte mari să ajungi la altar în 2017! Asta, dacă ești implicat(ă) într-o relație care are deja ceva vechime. Dacă nu, mânat(ă) de această dorință de stabilitate, există o mare probabilitate ca în noul an să pui bazele unei legături solide, care după ce va trece testul timpului se va finaliza cu semnarea actelor oficiale. Nevoia copleșitoare de întemeiere a propriului cămin o vei resimți până în octombrie. Vei trata cu maximă seriozitate orice subiect legat de casă, familie, căsătorie și vei căuta resurse financiare pentru a-ți vedea visele din acest domeniu împlinite.

Vărsător

Este posibil să fii surprins(ă) chiar și tu de importanța pe care o vei acorda relației de cuplu, sub toate aspectele, începând cu luna mai a anului viitor! Sunt șanse foarte mari să accepți mai ușor decât până acum oficializarea acesteia, recunoscând astfel locul important pe care îl ocupă în viața ta. Vei avea multe de învățat despre iubire și dăruire în 2017 și vei fi încântat(ă) de rezultatul acestor lecții de viață. Din februarie încolo, timp de nouă luni, este indicat să fii mai prudent(ă) cu propunerile venite din partea prietenilor, care nu sunt așa minunate cum par la prima vedere și ar putea dăuna relației tale.

Pești

Șanse puține spre deloc să te măriți sau să te însori în 2017, dacă nu cumva ești deja căsătorit(ă) sau ai ajuns pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Traversezi o perioadă tulbure în domeniul relațional și trebuie să-ți clarifici gândurile și intențiile, înainte de a lua o decizie atât de serioasă. Prin februarie, multe dintre problemele sentimentale pe care nu le credeai rezolvabile se vor simplifica, iar din octombrie, ai ocazia să cunoști persoane noi, posibil aflate la distanță. Poate că acestea îți vor sădi în suflet dorința de a te așeza la casa ta și de a-ți forma o familie…

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
FANATIK.RO
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Ipostază rară! Andreea Esca, poze în costum de baie, la 51 de ani, în vacanța din Grecia: "Nu mă suna! Te sun eu"
Viva.ro
Ipostază rară! Andreea Esca, poze în costum de baie, la 51 de ani, în vacanța din Grecia: "Nu mă suna! Te sun eu"
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Libertateapentrufemei.ro
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Nadal, gest de mare campion. Cadou special pentru adversarul de la Madrid: „Ai făcut ca visul meu să devină realitate”
GSP.RO
Nadal, gest de mare campion. Cadou special pentru adversarul de la Madrid: „Ai făcut ca visul meu să devină realitate”
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
FANATIK.RO
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Occidentul a dat undă verde Ucrainei să atace Rusia. Zelenski a primit ce își dorea
Știrileprotv.ro
Occidentul a dat undă verde Ucrainei să atace Rusia. Zelenski a primit ce își dorea
Jennifer Lopez, prinsă cu minciuna. Cum arată în realitate și cum e prezentată publicului / FOTO
Unica.ro
Jennifer Lopez, prinsă cu minciuna. Cum arată în realitate și cum e prezentată publicului / FOTO
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Observatornews.ro
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Horoscop 2 mai 2024. Fecioarele intră într-o perioadă în care va conta orice gest pe care-l vor face pentru a-și proteja starea de sănătate
HOROSCOP
Horoscop 2 mai 2024. Fecioarele intră într-o perioadă în care va conta orice gest pe care-l vor face pentru a-și proteja starea de sănătate

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI