Dacă nu ai timp să cauți cadoul ideal de Valentine’s Day sau ai amânat până în ultimul moment cumpărarea unui dar, îți recomandăm noi câteva cadouri de Ziua Îndrăgostiților ideale pentru ea care o vor cuceri cu siguranță.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea – idei inspirate și originale

Parfumul natural de nișă, un cadou deosebit de Valentine’s Day 

Parfumul se numără printre cadourile de Valentines Day pentru ea pe care dacă le alegi nu ai cum să dai greș, în special dacă știi deja care sunt aromele pe care le preferă. Astfel, jumătatea ta va primi un dar util, pe care îl poate folosi în fiecare zi.

cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților pentru ea. Parfumuri naturale de nișă în dar de Ziua Îndrăgostiților

Vrei să îți surprinzi jumătatea cu idei originale de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea? Poți să îi oferi în dar un parfum natural.  Îți place această idee? Aici poți găsi produsul

Pentru un plus de originalitate îți recomandăm să ieși din tiparul clasic și să alegi un parfum de nișă, pe care nu îl are oricine. Datorită notelor pline de feminitate și eleganță, parfumurile de nișă se numără printre cele mai reușite cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea.

O zi de răsfăț la SPA, cadoul de Ziua Îndrăgostiților pe care ea sigur îl va aprecia

Dacă iubita sau soția ta ți-a povestit că a avut o perioadă încărcată la birou, dacă se simte epuizată sau stresată, cu siguranță o vei face foarte fericită cu un voucher la SPA. Astfel va beneficia de o zi întreagă de tratamente de înfrumusețare și de masaje de relaxare.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea. o zi la SPA, cadoul ideal de Ziua Îndrăgostiților

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea – o opțiune originală poate fi o zi la SPA. Îți place această idee? Află aici mai multe informații 

După o vizită la SPA se va simți mult mai bine și va uita de griji. Îi vei arăta astfel cât de importantă este fericirea ei pentru tine alegând unul dintre cele mai romantice cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea.

Bilete la concert în dar de Ziua Îndrăgostiților 

O altă idee inspirată de cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru ea ar fi aceea de a-i cumpăra în avans bilete la un concert sau, de ce nu, la teatru. Astfel te vei bucura și tu de acest cadou pentru că vă va oferi oportunitatea de a petrece momente de neuitat împreună.

Pilele dezvoltatorilor imobiliari. Ce i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean pentru a renunța la plângeri!
Recomandări

Pilele dezvoltatorilor imobiliari. Ce i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean pentru a renunța la plângeri!

Alege un abonament la unul dintre festivalurile de muzică din România, precum Electric Castle, unde puteți asculta amândoi artiștii prefereți timp de câteva zile sau încearcă să găsești un spectacol de teatru pe care nu l-a văzut, în care joacă unul dintre actorii ei preferați.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea. Biletele la concertele Electric Castle pot fi o idee minunată de cadou pentru ea.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea – biletele la concert sunt o idee originală, de care vă puteți bucura împreună. Vrei bilete la Electric Castle? Iată unde le poți rezerva

Indiferent de evenimentul pe care îl vei alege cu siguranță amintirile clipelor petrecute împreună cu această ocazie vor fi neprețuite.

 Un city-break poate fi o alegere inspirată de Ziua Îndrăgostiților

Cine nu are nevoie de câteva zile de vacanță din când în când pentru a se deconecta și pentru a evada din cotidian? Astfel, un mini-vacanță poate fi cel mai frumos cadou de Valentine’s Day pentru ea de care vă puteți bucura împreună.

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă
Recomandări

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă

Așteaptă până în momentul în care ajungeți la aeroport pentru a-i spune destinația. Astfel, surpriza va fi una și mai mare.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea. O vacanță poate fi un cadou ideal de Ziua Îndrăgostiților

Cauți idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea? Ce părere ai de un city-break surpriză în doi. Vezi aici cât costă un city-break în Italia

Dacă ați mai călătorit împreună înainte, ai putea să te gândești să îi oferi, totodată, o hartă personalizată sau un glob pământesc pe care să marcați destinațiile vizitate.

O degustare de vinuri, un cadou pentru Valentine’s Day de care vă puteți bucura împreună

Dacă obișnuiți să ieșiți des în oraș la cele mai elegante restaurante și vă place să savurați împreună un pahar de vin bun, înseamnă că o degustare de vinuri organizată într-o podgorie din afară orașului este un cadou inspirat de Ziua Îndrăgostiților, care o să vă ofere  ocazia de a vă relaxa într-un cadru boem și rafinat.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea. Poți să alegi o degustare de vin pentru a-i oferi un cadou de Ziua Îndrăgostiților cu totul deosebit.

O degustare de vin se numără printre ideile de cadouri de Ziua Îndrăgostiților mai deosebite pentru ea. Îți place această idee? Află mai multe detalii aici

Dacă programul nu vă permite să ieșiți din oraș pentru a vizita o pogdorie, poți încerca să găsești o degustare de vinuri care va fi organizată chiar în orașul tău. Veți afla astfel mai multe informații despre diferite tipuri de vinuri și le veți savura alături de ciocolată belgiană sau de terrine foie gras.

O carte cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru ea

Dacă nu ai un buget foarte mare dedicat cadourilor de Ziua Îndrăgostiților pentru ea, poți să te orientezi către o carte interesantă pe care o poți comanda online sau o poți cumpăra direct din librării.

Acesta este un cadou devenit o tradiție în unele regiuni ale Spaniei unde îndrăgostiții obișnuiesc să își ofere trandafiri și cărți ca simbol al iubirii. Există chiar și o expresie înrădăcinată alături de acest obicei -„Un trandafir pentru iubire, o carte pentru totdeauna”.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea. Poți să îi oferi cadou de Ziua Îndrăgostiților o carte

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea – o carte deosebită pe care o va aprecia. Îți place această carte? Iată de unde o poți cumpăra

Un astfel de cadou de Valentine’s Day este ideal pentru o persoană care își petrece o parte din timpul liber absorbită de lectură. Indicat este să afli însă care este genul ei preferat de cărți, dar și să arunci o privire în bibliotecă pentru a te asigura că nu o are deja pe cea pe care vrei să o cumperi.

Salt cu parașuta pentru un plus de adrenalină de Ziua Îndrăgostiților

Vrei să te întreci pe ține însuți și să găsești un cadou de Ziua Îndrăgostiţilor pentru ea pe care nu îl va uită niciodată? Oferă-i un salt cu parașuta de la 3.000 m înălțime dacă este o fire aventurieră.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea. Poți să îi oferi cadour de Valentines Day un salt cu parașuta

Cauți idei originale de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea? Ce părere ai despre un salt cu parașuta de la 3.000 m.  Îți place această idee? Află mai multe detalii aici

O săritură cu parașuta se numără printre experiențele care ar trebui încercate măcar o dată în viață, iar iubita sau soția ta va fi cu siguranță impresionată de surpriza pe care i-ai pregătit-o.

 Albumul foto personalizat, un cadou romantic de Ziua Îndrăgostiților

Dacă formați un cuplu de mult timp și ați trăit împreună multe momente frumoase, o idee bună de cadou de Valentine’s Day ar fi un album foto care să cuprindă toate amintirile voastre.

cadou de ziua indragostitilor pentru ea. Album foto cu amintiri

Un album foto cu amintiri este un cadou inspirat de Ziua Îndrăgostiților pentru ea. Îți place această idee? Iată unde găsești un astfel de album

De la poze din vacanță la bilețele sau scrisori amuzante, poți integra absolut orice în surpriza romantică pe care o pui la cale de Ziua Îndrăgostiților.

Cursuri pentru pasiunile ei, cadoul ideal de Valentine’s Day

Arată-i iubitei tale cât de bine o cunoști și dăruiește-i un curs care să o ajute să-și perfecționeze o pasiune sau, de ce nu, să învețe ceva nou.

cadouri de ziua îndrăgostiților pentru ea. un curs de yoga poate fi un cadou inedit de Ziua Îndrăgostiților

Cauți idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea? Ce părere ai despre un curs de yoga. Iată cum poți achiziționa un voucher pentru un astfel de curs

Vrea să se mențină în formă? Încearcă un curs de yoga. Ai observat că adoră să facă multe poze atunci când mergeți în vacanță? Poți să o surprinzi cu un curs de fotografie. Îi plac cosmeticele și petrece ore în șir în fața oglinzii? Alege un curs de machiaj. Ți-a spus că i-ar plăcea să învețe să cânte la chitară? Sigur ar dori să urmeze niște lecții de muzică.

 Un ceas elegant poate fi un cadou de Ziua Îndrăgostiților pe care ea îl va aprecia

Dacă îți dorești să îi oferi pe 14 februarie iubitei tale un cadou pe care să îl poarte mereu cu ea, nu vei da greș cu un ceas feminin și elegant.

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea. Poți să alegi un ceas elegant pe care să îl oferi cadou de Ziua Îndrăgostiților

Cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților pentru ea – un ceas elegat poate fi alegerea perfectă.  Îți place acest ceas? Îl găsești aici

Dacă te-ai decis să o surprinzi cu un ceas, tot ce mai rămâne de făcut este să alegi un model care să reflecte nevoile și personalitatea jumătății tale.

Vezi și cele mai frumoase mesaje de dragoste

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”
GSP.RO

Simone Inzaghi contestă victoria CFR-ului: „În România nu s-a jucat fotbal”

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile