Mergi direct la conținut »
„Cristina de la miezul nopții”. Psihoterapeutul Cristina Trepcea a discutat deschis cu cititorii Libertatea
Relații Libertatea > Lifestyle > Relații > „Cristina de la miezul nopții”. Psihoterapeutul Cristina Trepcea a discutat deschis cu cititorii Libertatea

„Cristina de la miezul nopții”. Psihoterapeutul Cristina Trepcea a discutat deschis cu cititorii Libertatea

Prima emisiune „Cristina de la miezul nopții” a fost un succes. Oameni cu diverse probleme au intrat în direct cu Cristina Trepcea și și-au deschis sufletul în fața acesteia. Psihoterapeutul le-a oferit sfaturi și a discutat fără judecăți și fără prejudecăți despre problemele care le macină viața.

O mamă a sunat pentru a-i cere psihoterapeutului sfaturi pentru relația și comunicarea cu copilul, emotiv, timorat, rușinos și lipsit de încredere.

Dorina din Câmpulung Moldovenesc a sunat pentru a povesti o problemă foarte gravă. A rămas însărcinată și a născut trei copii, care i-au fost schimbați la naștere. Pornind de la cazul ei cutremurător, Dorina i-a mărturisit psihoterapeutului că vrea să demaște o rețea de proxeneți din localitatea ei.

Nicolae din Dâmbovița a suferit un accident în anul 2013, care l-a lăsat cu dureri foarte mari de cap, din cauza cărora nu mai poate dormi. Lipsa posibilităților materiale nu i-au permis să-și facă toate investigațiile amănunțite. Vinovatul pentru accidentul său nu a fost pedepsit, însă dorința lui Nicolae nu este ca vinovatul să fie pedepsit de lege, ci ca acesta să-i plătească spitalizarea și medicamentele.

Elena a sunat pentru a-și deschide sufletul în legătură cu problemele din familia ei: soțul i-a plecat de acasă, iar fiul ei o bate. Vrea să plece de acasă, însă nu a reușit să-și găsescă o locuință stabilă, iar autoritățile nu o ajută. „În afară de câinele de companie, nu mai am pe nimeni pe lume”

“Cristina de la miezul nopții” este o emisiune maraton de 2 ore, în fiecare seară de luni până joi, în care experiențele de viață nu vor avea parte de judecăți și prejudecăți, ci de soluții pentru regăsirea stării de bine.

Close
Închide
  Close