MENIU CAUTĂ
11 Dec. 2013 12:56

Cum îl satisfaci în pat în funcţie de grupa sanguină. Horoscopul japonez

Distribuie

Grupa sanguină 0
Bărbatul cu grupa sanguină A este foarte sociabil, comunicativ, vesel. nu trebuie să ghiceşti ce îşi doreşte în pat, pentru că ţi-o spune el – niciun subiect nu este tabu pentru el – şi se aşteaptă ca şi tu, la rândul lui, să îi spui ce vrei să-ţi facă.
În pat este lipsit de complexe, inventiv şi dispus să experimenteze orice. Îşi doreşte o iubită care să fie la fel de deschisă nu doar când vine vorba despre discuţii sexy, ci şi când trebuie să pună în practică cele discutate. Dacă eşti inhibată, complexată şi te ruşinezi repede, nu eşti amanta ideală pentru el.
Nu are neapărat nişte preferinţe în pat, dar orice i-ai face se aşteaptă să o faci din toată inima. Decât să faci anumite lucruri doar pentru că ştii că le vrea, mai bine renunţi. Îşi dă seama imediat dacă nu te implici în partida de sex. Dacă e vorba doar de oboseală sau stres, găseşte el modalităţi să te scape de ele. Dacă e vorba de altceva, e mai bine să vorbeşti cu el, să clarificaţi lucrurile şi abia apoi să treceţi în pat.
Citeşte mai departe pe unica.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii