Aeroportul Songshan din Taipei a anunțat că va oferi unui număr de 90 de persoane șansa de a face un tur al aeroportului și de a retrăi experiența de a trece prin controlul vamal și de a urca și coborî din avion!

”Nu puteți pleca, dar vă puteți imagina că mergeți în străinătate venind la Songshan”, scria pe flierele postate pe site-ul aeroportului.

Vii la terminal, treci prin controlul pașapoartelor, te urci și cobori din avion și faci vama din nou!

Conform planului, vor fi organizate trei tururi de aeroport, pe 2, 4 și 7 iulie.

Wang Chih-Ching, director adjunct al aeroportului Songshan, a declarat că tururile vor dura jumătate de zi și vor permite vizitatorilor să experimenteze trecerea prin controlul vamal, să urce și să coboare din avion, apoi să reintre în țară pe la controlul pașapoartelor. El nu a precizat însă dacă turul va fi contracost.

„Prefaceți-vă că plecați în străinătate”. Oferta unui aeroport din Taiwan pentru cei care vor să călătorească
Aeroportul din Taipei

”Persoanele care nu au avut ocazia să ia curse internaționale de la Songshan pot să folosească această șansă pentru a experimenta și a afla mai multe despre procesul de îmbarcare și facilitățile pe care le oferim”, a spus Wang, care a mai precizat că ”turiștii vor primi cadouri misterioase exclusive”.

Songshan este cel mai mic dintre cele două aeroporturi internaționale din Taipei. E situat în centrul orașului, lângă râul Keelung.

Taiwanul și-a închis granițele în martie, pe fondul unei pandemii în creștere a coronavirusului, iar cetățenilor străini li se interzice să viziteze insula.

Citeşte şi:

Lucrările de la Evaluarea Națională dintr-un județ vor fi corectate în alt județ. Secretar de stat: “Așa nu vor fi suspiciuni privind corectitudinea notării”

Văduva medicului chinez care a anunțat existența noului coronavirus a născut un băieţel: “Ultimul dar pe care mi l-ai făcut s-a născut azi”

Primele imagini cu fugarul Săvulescu, condamnat la 5 ani și șase luni de închisoare în România

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI