MENIU CAUTĂ
, de Oana Tonca

DESTĂINUIRI EROTICE! Un client de-al Floarei Leonida povesteşte TOT ce a făcut cu românca

Distribuie

Pe forumul site-ului german Lusthaus, un fost client de-ai Inei, numele pe care îl foloseşte Floarea Leonida, povesteşte ABSOLUT TOT ce a făcut cu aceasta în cele 30 de minute de sex.
La început, bărbatul voia să facă sex cu italianca Diana, dar aceasta nu era disponibilă astfel încât a dat cu ochii de minunea care părea să fie Ina. Foarte frumoasă, cu un trup de invidiat, părea o puştoaică de 16 ani. „Avea fundul atât de tonifiat, încât era să îmi rup o unghie”, a povestit bărbatul pe forum. Totul părea perfect, până când au trecut la acţiune. Atunci nu i-a mai convenit nimic. „Am încercat să facem sex în poziţia Rock’n’Roller (n.r. – poziţia misionarului, doar că femeia stă cu picioarele în sus) dar nu a vrut, a spus că ea nu face sex în poziţia asta. I-am propus altceva, iar a refuzat, până la urmă am făcut-o pe la spate, dar îţi pierea tot cheful pentru că îşi ţinea o mână la păsărică”, a povestit clientul Floarei Leonida.
Printre altele, bărbatul a fost dezamăgit şi a spus că nu va mai apela la serviciile ei în viitor, recomandându-le şi altor bărbaţi să o evite pe Ina, care spune că e din Spania, nu din România.

CITEŞTE ŞI

Citește mai multe despre Floarea Leonida pe Libertatea.

Comentarii