Horoscop 1 martie 2019 – Berbec

Este o zi dificilă, care va accentua problemele din zilele trecute. Vei avea și posibilitatea de a alege cum anume să reacționezi, dar pentru asta e nevoie de o minte lucidă.

Horoscop 1 martie 2019 – Taur

Este important să nu îți pui toate speranțele într-un anumit plan și să nu iei în calcul alte variante, care pot fi la fel de bune sau și mai și.

Horoscop 1 martie 2019 – Gemeni

Astăzi va conta cât de mult vei reuși să te abții, nu ceea ce vei avea curajul să spui și să faci. Cei care sunt foarte curajoși astăzi nu își evaluează corect situația.

Horoscop 1 martie 2019 – Rac

E nevoie de mai mult calm și de stăpânire de sine decât de obicei, chiar cu mult peste nivelul obișnuit. Ziua va avea și momentele ei frumoase, care îți vor permite să te aduni.

Horoscop 1 martie 2019 – Leu

Poate fi o zi tensionată, dar tensiunile apărute nu vor crește peste nivelul obișnuit fără acordul tău. Din neatenție, neglijență sau indiferență, îți scapă lucruri esențiale.

Horoscop 1 martie 2019 – Fecioară

Este necesar să îți compui o dispoziție constructivă de la primele ore ale acestei zile și să faci eforturi conștiente ca să o menții cât poți de mult.

Horoscop 1 martie 2019 – Balanță

Poți obține rezultatele de care ai nevoie acum, poate nu atât de repede pe cât ai fi sperat. Ai ocazia să clarifici anumite probleme delicate, în familie.

Horoscop 1 martie 2019 – Scorpion

Primești lecții de viață de la persoane care știu ce vorbesc și ar trebui să fii recunoscător pentru eleganța și delicatețea de care dau dovadă aceștia.

Horoscop 1 martie 2019 – Săgetător

S-ar putea să te confrunți cu limitări financiare sau chiar tu să ți le impui, din cauza unor cheltuieli exagerate, mai recente sau mai vechi.

Horoscop 1 martie 2019 – Capricorn

De la tine pot porni certurile astăzi, dar și momentele frumoase, în special în familie. Ca să te poți decide mai ușor, ar trebui să îți amintești de ce îți cere propriul suflet.

Horoscop 1 martie 2019 – Vărsător

Este mai bine să fii discret, chiar și cu problemele care nu te privesc. Cuvintele pot fi întoarse pe toate părțile, iar sensul lor răstălmăcit.

Horoscop 1 martie 2019 – Pești

Ar fi mai bine să păstrezi planurile de viitor departe de curioși, mai ales dacă aceștia te trag de limbă, ca să afle ce ai de gând.


Previziuni Urania pentru perioada 23 februarie – 1 martie 2019. Planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului

Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
PARTENERI - GSP.RO
Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
Durere fără margini pentru familia fostului premier al României! A murit de coronavirus. Șoc în politică
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Durere fără margini pentru familia fostului premier al României! A murit de coronavirus. Șoc în politică
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează
HOROSCOP
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează