MENIU CAUTĂ

Horoscop, luni, 13 august 2018. Leii au nevoie de o atitudine constructivă

Distribuie

Horoscop 13 august 2018. Leii au nevoie de o atitudine constructivă

Horoscop 13 august 2018 - Berbec

S-ar putea să te supere destul de mult faptul că va trebui să revii la anumite treburi, responsabilități de serviciu pe care le-ai neglijat sau le-ai îndeplinit fără tragere de inimă.

Horoscop 13 august 2018 – Taur

Planurile tale de viitor intră la reciclare și trebuie să fii atent, măcar de data asta să nu te grăbești! Ai impresia că nu poți trăi fără un plan clar, dar poate fi numai o exagerare.

Horoscop 13 august 2018 – Gemeni

Te consideri înșelat de cei care s-au implicat în viața ta, chiar dacă doar ți-au dat sfaturi sau și-au spus părerea despre anumite probleme.

Horoscop 13 august 2018 – Rac

Tentația zilei ar fi să spui tot ce îți vine la gură, fără rost chiar, doar pentru că nemulțumirile acumulate te copleșesc și vrei să scapi de ele, reproșându-le cuiva.

Horoscop 13 august 2018 – Leu

Ai mare nevoie de o atitudine constructivă în orice moment al zilei de astăzi, ca să poți rezolva ceea ce contează fără să consumi toate resursele de care dispui.

Horoscop 13 august 2018 – Fecioară

Există riscul să ajungi la concluzii nedrepte față de unul dintre parteneri, cel mai probabil cel de cuplu. Și nici asta nu ar fi o problemă foarte mare, dacă nu ai avea intenția să iei unele decizii…

Horoscop 13 august 2018 – Balanță

Sunt posibile unele complicații la serviciu, poate și pe fondul unor probleme de sănătate, dar dacă le vei aborda frumos, elegant, căutând sincer soluții, le vei diminua importanța.

Horoscop 13 august 2018 – Scorpion

Ești tentat să exagerezi, din nou, cu vorbele aruncate, fără să te gândești dacă ele corespund adevărului sau exprimă doar o minciună convenabilă.

Horoscop 13 august 2018 – Săgetător

Ești în centrul atenției unui grup care chiar are nevoie de sugestiile tale pozitive, de prezența ta tonică și de soluții simple, dar eficiente.

Horoscop 13 august 2018 – Capricorn

Va trebui să mobilizezi calitățile dovedite în timp, ca să te poți echilibra și să ai o zi așa cum ți-o dorești, frumoasă și productivă.

Horoscop 13 august 2018 – Vărsător

Există riscul să te orientezi greșit. Fie cauți resurse suplimentare acolo unde acestea nu există, fie le cauți unde trebuie, dar le obții numai după îndeplinirea unor condiții greu de suportat.

Horoscop 13 august 2018 – Pești

Ai tendința de a te opune oricăror inițiative care vin de la partenerii importanți, inclusiv cel de cuplu. Dacă ai nevoie de un răgaz, ar fi bine să îl ceri.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii