MENIU CAUTĂ

Horoscop, marți, 14 august 2018. Capricornii trimit mesaje de pace către superiori

Distribuie

Horoscop 14 august 2018. Capricornii trimit mesaje de pace către superiori

Horoscop 14 august 2018 - Berbec

Ești dornic de armonie și bună înțelegere cu toți cei din jur, poate și pentru că te-au obosit conflictele trecute sau care se află în derulare.

Horoscop 14 august 2018 – Taur

Ai nevoie de un moment de generozitate, ca să îți dai seama de ce este atât de important să dăruiești, să protejezi și să îngrijești ceea ce iubești.

Horoscop 14 august 2018 – Gemeni

Ești foarte sensibil la orice semn de bunătate care vine de la cei din jur, dar reacționezi virulent la semnalele care nu îți sunt pe plac.

Horoscop 14 august 2018 – Rac

Este necesar să te extragi singur, făcând un efort sincer, din sumedenia de gânduri pesimiste care dărâmă, zi de zi, câte puțin din încrederea ta în orice…

Horoscop 14 august 2018 – Leu

O idee foarte bună ar putea fi aceea de a căuta preocupări care să îți hrănească sufletul. Dacă simți că îți lipsește ceva și nu știi ce, ai nevoie de o astfel de hrană.

Horoscop 14 august 2018 – Fecioară

Dacă simți nevoia să îți schimbi gândurile care se tot învârt în cap, ca să scapi de tensiune, ar fi bine să urmezi acest îndemn.

Horoscop 14 august 2018 – Balanță

De la tine poate porni o inițiativă frumoasă, care nu va schimba radical viața nimănui, dar le va aminti unora că se poate trăi și frumos, așa cum trăiești tu.

Horoscop 14 august 2018 – Scorpion

Ești amabil cu oamenii de la care poți obține informații, dar aceștia te cunosc suficient de bine cât să știe ce urmărești și să se ferească de tine.

Horoscop 14 august 2018 – Săgetător

Contează foarte mult cum vei reacționa față de nemulțumirile care se vor acutiza. De obicei, cauți motive de optimism și ar fi bine să faci același lucru și astăzi.

Horoscop 14 august 2018 – Capricorn

Încerci să trimiți mesaje de pace către unul sau mai mulți superiori cu care nu ai fost în relații prea bune. Poate că le vor primi, dar efectele vor fi minime, nu vor avea amploarea la care speri tu.

Horoscop 14 august 2018 – Vărsător

Au ieșit la lumină cele mai importante nemulțumiri legate de relațiile cu cei din anturaj, dar nu e suficient. Trebuie să îți asumi erorile proprii și să încerci să le repari.

Horoscop 14 august 2018 – Pești

Ai șansa de a depăși o limită pe care tot tu ai stabilit-o, una care te împiedica să îți prețuiești mai mult munca și să ai încredere în calitățile tale reale.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii