MENIU CAUTĂ

Horoscop 17 martie 2019. Racii trebuie să reziste tentațiilor

Distribuie

Horoscop 17 martie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile: 

Horoscop 17 martie 2019 – Berbec: S-ar putea să îți umbrești singur bucuria la care ai acces în această zi, fixându-te pe lipsuri, deși nu este o situație nouă și nici nu e fără rezolvare.

Horoscop 17 martie 2019 – Taur: Vei avea de ales între a ține cont de nemulțumiri și a te bucura de realizări, mai ales de cele ale apropiaților tăi. Nu e nevoie să faci un spectacol din asta.

Horoscop 17 martie 2019 – Gemeni: Este o zi favorabilă deplasărilor, întâlnirilor – planificate sau nu -, dar și a dialogurilorcu cei de la care chiar ai avea ce afla.

Horoscop 17 martie 2019 – Rac: Emoțiile sunt mai calde, sentimentele la fel, așa că îți vei putea colora ziua așa cum vrei tu. Tentațiile nu vor lipsi, dar depinde numai de tine dacă vor avea vreun efect sau nu.

Horoscop 17 martie 2019 – Leu: Este bine să nu te lași cuprins de îndoieli, doar pentru că cineva nu răspunde unei solicitări sau nu oferă răspunsul așteptat de tine.

Horoscop 17 martie 2019 – Fecioară: Ai șansa de a descoperi o soluție mai puțin obișnuită pentru o problemă financiară sau una legată de administrarea unor bunuri.

Horoscop 17 martie 2019 – Balanță: Astăzi poți afla cât de valoros e să devii tu sursa unor emoții și sentimente frumoase, fără să mai aștepți să îți ofere cei din jur un motiv ca să fii așa.

Horoscop 17 martie 2019 – Scorpion: Este esențial să respecți locul fiecăruia dintre apropiați în viața ta și să eviți, pe cât posibil, să te plângi de problemele tale. Nu ai face decât să le amplifici.

Horoscop 17 martie 2019 – Săgetător: Vei găsi înțelegerea de care ai nevoie de la un partener important, dar nu prin vorbe ci prin exemplu. Faptele sunt mai convingătoare decât vorbele.

Horoscop 17 martie 2019 – Capricorn: S-ar putea să oscilezi între o atitudine generoasă, care să le facă viața mai frumoasă celor din jur și una orgolioasă, care nu ar aduce decât și mai multe complicații.

Horoscop 17 martie 2019 – Vărsător: Ești dornic de apropiere, dar vezi obstacole acolo unde nu sunt și nerăbdarea te duce la un conflict interior de care nu ai nevoie.

Horoscop 17 martie 2019 – Pești: Munca este principala sursă de echilibru de obicei, în special astăzi, când solicitările vor fi mai diversificate sau va trebui să te gândești serios la anumite decizii.

Comentarii