MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 21:00

Horoscop, duminică, 2 septembrie 2018. Gemenii scapă de unele problemele

Distribuie

Horoscop 2 septembrie 2018. Gemenii scapă de unele problemele

Horoscop 2 septembrie 2018 - Berbec

Poate fi o zi deosebit de agreabilă, care să te ajute să îți recapeți liniștea și să descoperi că dorința ta de a le face viața mai frumoasă celor dragi duce la schimbări benefice.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Taur

Este important să ții cont de ceea ce îți dorești sincer să faci și să spui, lăsând la o parte supărările și neîmplinirile, care oricum nu contează, în acest moment.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Gemeni

Ai șansa de a vedea că problemele pe care le credeai imposibil de rezolvat evoluează și merg într-o direcție convenabilă și pentru tine.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Rac

Poți ajunge mult mai ușor la o stare de echilibru, trecând peste exagerările care te-au consumat destul de mult zilele trecute.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Leu

Ai parte de o zi care te invită la sinceritate, la a lăsa în urmă ceea ce te nemulțumește și a proteja relațiile cu cei din familie, care sunt de bază pentru tine.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Fecioară

Poate că până acum nu ai reușit să vezi viitorul unor relațiile esențiale pentru tine, dar astăzi ceața se risipește și îți vei recăpăta încrederea pierdută.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Balanță

Tu vrei un anumit fel de sprijin, cei din familie sunt dispuși să ofere altceva, dar dacă vei privi această situație ca pe o simplă neînțelegere, vei reuși să treci peste ea.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Scorpion

Te bucuri de sprijinul unora dintre partenerii de cursă lungă, dar și aceștia pun condiții. Să faci singur ceea ce ți-ai propus nu este o opțiune.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Săgetător

Poți descoperi că dorința ta de a-i face pe cei din jur să se simtă bine și să aibă preocupări constructive are efecte benefice asupra ta.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Capricorn

Dacă vei reuși să te asiguri de cooperarea unora dintre colegi, treburile vor merge mai bine și vei avea motive de optimism pentru viitor.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Vărsător

Te apropii de cei dragi și bine faci. Este un moment bun pentru a aborda subiecte delicate sau pentru a repara ce ai stricat în aceste relații.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Pești

Te împaci cu situația din casă și din familie, chiar dacă nu e așa cum ți-ai dorit-o. Acceptarea aceasta liniștită este cel mai bun prim pas spre schimbarea ei.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii