Poate fi o zi deosebit de agreabilă, care să te ajute să îți recapeți liniștea și să descoperi că dorința ta de a le face viața mai frumoasă celor dragi duce la schimbări benefice.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Taur

Este important să ții cont de ceea ce îți dorești sincer să faci și să spui, lăsând la o parte supărările și neîmplinirile, care oricum nu contează, în acest moment.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Gemeni

Ai șansa de a vedea că problemele pe care le credeai imposibil de rezolvat evoluează și merg într-o direcție convenabilă și pentru tine.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Rac

Poți ajunge mult mai ușor la o stare de echilibru, trecând peste exagerările care te-au consumat destul de mult zilele trecute.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Leu

Ai parte de o zi care te invită la sinceritate, la a lăsa în urmă ceea ce te nemulțumește și a proteja relațiile cu cei din familie, care sunt de bază pentru tine.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Fecioară

Poate că până acum nu ai reușit să vezi viitorul unor relațiile esențiale pentru tine, dar astăzi ceața se risipește și îți vei recăpăta încrederea pierdută.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Balanță

Tu vrei un anumit fel de sprijin, cei din familie sunt dispuși să ofere altceva, dar dacă vei privi această situație ca pe o simplă neînțelegere, vei reuși să treci peste ea.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Scorpion

Te bucuri de sprijinul unora dintre partenerii de cursă lungă, dar și aceștia pun condiții. Să faci singur ceea ce ți-ai propus nu este o opțiune.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Săgetător

Poți descoperi că dorința ta de a-i face pe cei din jur să se simtă bine și să aibă preocupări constructive are efecte benefice asupra ta.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Capricorn

Dacă vei reuși să te asiguri de cooperarea unora dintre colegi, treburile vor merge mai bine și vei avea motive de optimism pentru viitor.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Vărsător

Te apropii de cei dragi și bine faci. Este un moment bun pentru a aborda subiecte delicate sau pentru a repara ce ai stricat în aceste relații.

Horoscop 2 septembrie 2018 – Pești

Te împaci cu situația din casă și din familie, chiar dacă nu e așa cum ți-ai dorit-o. Acceptarea aceasta liniștită este cel mai bun prim pas spre schimbarea ei.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână