Horoscop 25 martie 2020 – Berbec:

Este o zi care îți aduce inspirație, încurajează gândurile bune, atitudinile pozitive și generozitatea de orice fel, nu neapărat pe cea materială.

Horoscop 25 martie 2020 – Taur:

Dincolo de ceea ce se vede cu ochiul liber există un întreg univers pe care ar fi bine să îl cercetezi, ca să îi afli tainele și să îți poți oferi, în acest fel, o mare binecuvântare.

Horoscop 25 martie 2020 – Gemeni:

Un prieten sau un alt apropiat vine cu un mesaj esențial pentru tine, dar e nevoie de tine, de atenția și disponibilitatea ta ca să poți auzi informația.

Horoscop 25 martie 2020 – Rac:

Ai parte de un moment special, de o clipă frumoasă în care vei înțelege un lucru esențial pentru tine și pentru cei dragi. Mai e nevoie doar să îl pui în practică. 

Horoscop 25 martie 2020 – Leu:

Poți găsi răspunsuri pe care le cauți demult sau ai putea găsi calea către înțelegerea unor mistere ale vieții. E de ajuns să îți dorești.

Horoscop 25 martie 2020 – Fecioară:

Poate fi ziua unei revelații care te va ajuta mult în perioada următoare. Ca să ajungi acolo, însă, e nevoie să ai preocupări de acest fel. .

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea
Recomandări

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea

 

Horoscop 25 martie 2020 – Balanță:

Ai putea afla un lucru de mare preț de la unul dintre parteneri care spune, poate chiar fără să își dea seama, un mare adevăr.  

Horoscop 25 martie 2020 – Scorpion:

Ai putea ajunge la concluzii deosebit de utile pentru viitor, doar analizând cu mai multă bunăvoință anumite situații trăite de curând. 

Horoscop 25 martie 2020 – Săgetător:

Ai șansa de a scoate la lumină cele mai frumoase calități ale tale care nu sunt nici puține, nici modeste. Numai că trebuie să vrei și tu acest lucru.

Horoscop 25 martie 2020 – Capricorn:

Din toată vânzoleala din familie poți desprinde anumite concluzii, unele amare, altele mai dulci. Cu siguranță, toate îți vor fi de folos pe viitor.

Horoscop 25 martie 2020 – Vărsător:

Ai ceva de învățat din anumite situații, mai recente sau mai vechi, în care au fost implicate persoane apropiate, pentru care ai sentimente amestecate. 

Horoscop 25 martie 2020 – Pești:

Simțul valorii personale ar putea fi la cote înalte, moment bun pentru a ajunge la concluzii înțelepte despre tine și rolul tău în viața celorlalți.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 21 – 27 martie 2020. Luna Nouă în Berbec | VIDEO URANISSIMA

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate