MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 21:00

Horoscop, miercuri, 29 august 2018. Taurii găsesc înțelegere la cei din familie

Distribuie

Horoscop 29 august 2018. Taurii găsesc înțelegere la cei din familie

Horoscop 29 august 2018 - Berbec

Ai parte de o zi agitată, în care lipsa de răbdare își va spune cuvântul prin șirul de complicații la care va duce, dacă nu vei încerca să o ții sub control.

Horoscop 29 august 2018 – Taur

Găsești înțelegere la cei din familie, dar trebuie să ții cont de părerile lor și să oferi explicații despre intențiile și planurile tale.

Horoscop 29 august 2018 – Gemeni

E mare gălăgie în anturaj, dar din tot acest zgomot poți extrage și idei bune, cum ar fi cele legate de un proiect la care ai putea participa cu dragă inimă.

Horoscop 29 august 2018 – Rac

Este bine să fii atent la superiori, la ceea ce spun și la ceea ce nu pot spune, dar să nu te grăbești să ajungi la concluzii pesimiste, care te atrag foarte mult.

Horoscop 29 august 2018 – Leu

Este posibil să te feliciți pentru un moment de răbdare, în care vei opri ritmul alert care te-a stresat zilele trecute. Este important să reții cât de simplu este să faci acest lucru, ca să poți repeta mișcarea, pe viitor.

Horoscop 29 august 2018 – Fecioară

Poți ajunge la o înțelegere cu cei dragi, fără să fie nevoie de vreo discuție. Pur și simplu, te împaci cu ideea de a-i lăsa să experimenteze, iar ei se vor liniști de la sine.

Horoscop 29 august 2018 – Balanță

Dincolo de viteza care îți este solicitată în tot ce ai de făcut astăzi, există și posibilitatea de a descoperi cât de ușor este să te detașezi de toate astea și să îți păstrezi echilibrul.

Horoscop 29 august 2018 – Scorpion

Există riscul să spui vrute și nevrute, doar pentru că așa speri că vei scăpa de supărările acumulate. Problema e că vei provoca alte și alte supărări, care te vor afecta și pe tine.

Horoscop 29 august 2018 – Săgetător

Graba strică orice treabă, mai ales astăzi și mai ales dacă sunt chestiuni financiare arzătoare la mijloc. Va trebui să le lași pe toate deoparte, să te liniștești și să judeci la rece.

Horoscop 29 august 2018 – Capricorn

Din familie vine o provocare pe care nu credeai că o vei mai auzi vreodată, dar asta pentru că ai uitat că fiecare om are o libertate a lui, pe care nu i-o poate lua nimeni.

Horoscop 29 august 2018 – Vărsător

Există riscul să ajungi foarte ușor la confruntări verbale cu cei din anturaj, doar pentru că ești într-o stare psihică mai fragilă și interpretezi greșit ce auzi.

Horoscop 29 august 2018 – Pești

Te grăbești cu cheltuielile și descoperi, după, că se putea mai bine, cu mai puțini bani sau cu mai puține eforturi. Soluția ar fi să nu te grăbești, chiar dacă situația o cere.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii