MENIU CAUTĂ
29 Sep. 2018 21:00

Horoscop, duminică, 30 septembrie 2018. Vărsătorii se dedică exclusiv celor dragi

Distribuie

Horoscop 30 septembrie 2018. Vărsătorii se dedică exclusiv celor dragi

Horoscop 30 septembrie 2018 - Berbec

Ai parte de o zi frumoasă, presărată cu momente agreabile, fie că alegi să o petreci în compania celor dragi sau în deplasare, în vizită la prieteni sau rude.

Horoscop 30 septembrie 2018 – Taur

S-ar putea să nu îți fie pe plac agitația care pare să îi cuprindă pe toți cei din jur, dar dacă vei fi puțin mai îngăduitor, vei vedea că au nevoie de acest entuziasm, chiar dacă e superficial.

Horoscop 30 septembrie 2018 – Gemeni

Ești în elementul tău, te crezi capabil de orice și din toată această energie pozitivă vei rămâne cel puțin cu bucuria de a schimba idei și propuneri cu cei dragi.

Horoscop 30 septembrie 2018 – Rac

Faci un efort de adaptare pentru a te integra în atmosfera veselă din jur. Vei vedea că merită să te apropii de cei care au o dispoziție mai senină.

Horoscop 30 septembrie 2018 – Leu

Privești cu mai multă îngăduință preocupările superficiale ale celor din jur și chiar te implici în jocurile lor. O doză de jovialitate nu strică nimănui.

Horoscop 30 septembrie 2018 – Fecioară

Te bucuri de imaginea bună pe care ai reușit să ți-o construiești în cadrul unui grup sau în familie. Încrederea celor din jur se dovedește a fi neprețuită.

Horoscop 30 septembrie 2018 – Balanță

Este posibil să ajungi la oameni pe care îi privești de mult timp cu admirație, ca să le ceri sfatul în probleme de viață și să reușești să te înțelegi mai bine.

Horoscop 30 septembrie 2018 – Scorpion

Poate că vei refuza, ca primă reacție, invitațiile celorlalți, pe motiv că sunt o pierdere de vreme. Totuși, dacă vei accepta, vei avea numai de câștigat.

Horoscop 30 septembrie 2018 – Săgetător

Ai parte de o zi senină, așa cum ți-ai dorit, ca să te poți reface pe toate planurile. Astăzi totul se face însă din mers, pentru că și cei din jur sunt mai rapizi.

Horoscop 30 septembrie 2018 – Capricorn

Te apropii de colegi, de superiori sau de persoane cu care poți colabora. Chiar dacă sunt chestiuni profesionale, îți face plăcere să te ocupi de ele.

Horoscop 30 septembrie 2018 – Vărsător

Cei dragi beneficiază de atenția ta completă, spre surprinderea lor. Poate vei fi și tu surprins să vezi cât de mult prețuiesc aceste momente și cât le-au lipsit.

Horoscop 30 septembrie 2018 – Pești

Vei avea ocazia de a reconstrui relația cu cei dragi, dacă dorești acest lucru. Dacă nu sunt probleme în familie, ești liber să te ocupi de relațiile de muncă.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii