MENIU CAUTĂ

Horoscop, miercuri, 8 august 2018. Balanțele au nevoie de ajutor, dar nu-l cer

Distribuie

Horoscop 8 august 2018. Balanțele au nevoie de ajutor, dar nu-l cer

Horoscop 8 august 2018 - Berbec

Din combinațiile acestei zile, le poți alege pe cele care te îndeamnă la găsirea unor soluții sau a unor vinovați, în funcție de ce anume crezi că ai mai mare nevoie.

Horoscop 8 august 2018 – Taur

Este necesar să modifici unele dintre planurile care nu mai funcționează, ca să poți progresa. Tentația de a-i căuta pe cei care îți pun piedici este doar o pierdere de timp.

Horoscop 8 august 2018 – Gemeni

Vei ajunge singur la concluzia că nu îți este de folos să îți încarci mintea cu neînțelegerile apărute în anturaj, mai ales dacă ești singurul care se interesează de ele.

Horoscop 8 august 2018 – Rac

Este important să îți păstrezi cumpătul, chiar dacă ai destule motive să îi iei la rost pe cei din jur. După ce te vei calma, s-ar putea să descoperi că lucrurile nu stau cum crezi tu.

Horoscop 8 august 2018 – Leu

Ai probleme majore de rezolvat și cei din jur se ocupă de cu totul altceva, ca și cum nu i-ar interesa. Poate că nici nu e cazul să îi intereseze și nici nu știu ce te frământă…

Horoscop 8 august 2018 – Fecioară

Te poți încurca singur în tot felul de preocupări parazitare, doar ca să fugi de întrebările dureroase, cum ar fi cele legate de calitatea relațiilor importante.

Horoscop 8 august 2018 – Balanță

Ai nevoie de ajutor, dar nu îl ceri, pentru că ai impresia că apropiații tăi ar trebui să își dea singuri seama de asta și să se ofere să te sprijine din proprie inițiativă.

Horoscop 8 august 2018 – Scorpion

Este esențial să știi exact ce anume este greșit în abordările tale, pentru că, altfel, vei repeta erorile și vei avea de suportat consecințele.

Horoscop 8 august 2018 – Săgetător

Sunt multe motive de nemulțumire care abia așteaptă să devină principala ta preocupare, dar nu ai nevoie de așa ceva, ci de mai multă disciplină interioară.

Horoscop 8 august 2018 – Capricorn

Chiar ai nevoie de sfaturi bune, de la oameni care cunosc tainele vieții și ți le pot dezvălui și ție. Asemenea oameni sunt rari, așa că ar fi bine să începi să cauți.

Horoscop 8 august 2018 – Vărsător

Poate ar fi bine, pentru liniștea ta, să te ferești de jumătățile de adevăr, măcar față de tine însuți, în taina inimii tale.

Horoscop 8 august 2018 – Pești

Ai tendința de a ocoli orice limitare, inclusiv pe cele bine argumentate, doar pentru că ai dorințe mai intense, care ți se pare că trebuie împlinite neapărat, indiferent ce costuri.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii