Horoscop săptămânal Balanță – 20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, idei, informații, opinii, reacții, răspunsuri la întrebările puse de către un nativ, în sinea lui, de-a lungul timpului. Moment al descifrărilor care îi vor ușura calea unei Balanțe spre aflarea adevărului, descoperirea realității sau identificarea unei strategii. Contextul va continua să se manifeste în chip profitabil între 26 iunie, când planeta Venus va reveni la mișcarea directă, și 7 august a. c.

Între 21 iunie, după ora 00:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, peisajul astral va pune un accent pe sectorul carierei. Luna Nouă în Rac, care se va produce în dimineața zilei de 21 iunie, asociată cu o eclipsă de Soare inelară, va reprezenta unul dintre contextele astrale importante pentru viața profesională și imaginea publică a celor născuți în Balanță.

Se poate vorbi de un început de viață socială sau profesională, de o repliere, de o nouă abordare sau de altă atitudine în fața provocărilor. Balanțele vor fi prudente, mai ales dacă simt că nu dețin controlul în situațiile și împrejurările complicate sau delicate.

La această stare de spirit va contribui și influența Soarelui care, în ziua de 21 iunie, va intra, la rândul lui, în zodia Racului, pe care o va traversa până pe 22 iulie a. c., timp în care va pune premize cu care, unele persoane, mai ales cele tinere, nu s-au mai confruntat: limitări, întârzieri, blocări, opoziții ale unor factori de putere sau de decizie, manifestări ale timidității și lipsei de încredere în propriile resurse.

Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, “valurile vieții” pot pune unele Balanțe în situația de a acționa energic, autoritar și de a da semnale ferme celor apropiați, dacă acelea au “călcat strâmb”. Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, stare organică relativ calmă, efort de liniștire, dorință de a se destinde prin activități care bucură sufletul și mângâie inima.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI