Horoscop săptămânal Berbec – 27 iunie – 3 iulie 2020

În ziua de 27 iunie, preocupări legate de alimentație, dietă, regim pentru a proteja aparatul digestiv. În planul muncii de fiecare zi, Berbecii vor efectua corect, dar fără entuziasm sau satisfacții speciale, banalele sarcini de serviciu.

Între 28 și începutul zilei de 30 iunie, relațiile parteneriale pot fi influențate de exagerările nativilor care, solicitați de alte provocări ale vieții, își pot pierde ușor cumpătul, mai ales că, din 28 iunie, Marte va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita până pe 7 ianuarie 2021.

Va fi o ședere îndelungată, de excepție, de șase luni și zece zile, care va cunoaște o retrogradare, la rândul ei, prelungită, între 7 septembrie – 14 noiembrie 2020, timp în care planeta, puternică, pentru că se va afla în domiciliu, va tranzita sectorul casei I, a personalității, a eului și a corpului fizic ale acestor nativi, punând probleme esențiale de mod de viață și de împlinire de sine cu și prin efort personal, ceea ce va presupune mobilizarea voinței și a capacității de a fi activi și eficienți.

Între 30 iunie, după ora 1:48, și zorii zilei de 2 iulie, nemulțumiri provocate de derapajele acelor persoane care ar trebui sau ar putea să-l ajute pe nativ într-o chestiune materială. Între 2 iulie, după ora 4:21, și 3 iulie, preocupări privitoare la pregătirea profesională, la evoluție, afirmare, succes, în condițiile unei oferte sau a unei oportunități ce privește străinătatea. În ziua de 2 iulie, Saturn va reveni în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 17 decembrie 2020; va reveni în acest semn în 2047.

Până atunci, va conduce spre un final, mai mult sau mai puțin satisfăcător, complicațiile de moment (amânări, întârzieri, blocaje, opoziții) legate de ridicarea în rang (funcție), notorietate, respect public ceea ce va presupune reluarea sau continuarea unor ipostaze rigide în efortul Berbecilor de depășire a acestor piedici.

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI