Horoscop săptămânal Capricorn – 18 – 24 iunie 2022

Între 18 și începutul zilei de 19 iunie, una sau mai multe situații care schimbă datele problemei într-o chestiune salarială: vești, informații, comentarii, nu toate corecte sau de la o sursă credibilă, vor alimenta nevoia de cunoaștere a realității și a viitorului celor care sunt angajați într-o formă de activitate salarizată.

Între 19 iunie, după ora 2:02′, și dimineața zilei de 21 iunie, posibil dialog liniștitor cu cineva care poate aduce calmul în sufletul tulburat al unui Capricorn. Între 21 iunie, după ora 6:32′, și 23 iunie, după prânz, agitație domestică; numeroase activități de importanță diferită le vor ocupa timpul acestor nativi care nu vor mai ști cum să „se împartă” pentru fi prezenți peste tot acolo unde va fi nevoie de ei.

Asta nu înseamnă că vor fi împăcați pentru că au fost harnici și dedicați treburilor de familie, fiindcă vechile nemulțumiri se vor face din nou auzite și nota generală va fi cea de pretenție, de revendicare sau de încercare de a se pune ordine în modul de viață (destul de tulbure) între nativi și părinți (rude în vârstă). În ziua de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și, până pe 22 iulie, va patrona casa relațiilor parteneriale.

Mai multe nereguli, neînțelegeri, antipatii, chef de ceartă vor fi temperate sau contracarate de influența puternică, pozitivă a Soarelui. Totuși, nu e cazul să se încerce vreo împăcare sau vreo mediere pentru că demersurile vor fi abătute de la scopul lor. În ziua de 23 iunie, planeta Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 18 iulie, va exercita o influență benefică asupra sănătății și a șansei de a găsi un loc de muncă.

Discuții în vederea obținerii unei colaborări sau a unei activități complementare celei principale. Între 23 iunie, după ora 14:58′, și 24 iunie, stabilitate afectivă, dar și rezistență în fața schimbării cadrului în care s-ar putea desfășura o relație sentimentală.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Urmărește-ne pe Google News