Horoscop săptămânal Gemeni – 27 iunie – 3 iulie 2020

În ziua de 27 iunie, banalități casnice, controverse mărunte în sânul familiei. Între 28 și începutul zilei de 30 iunie, stare de spirit agreabilă, destindere, relaxare, mici bucurii cotidiene.

În ziua de 28 iunie, Marte va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita până pe 7 ianuarie 2021. Va fi o ședere îndelungată, de excepție, de șase luni și zece zile, timp în care planeta, puternică, pentru că se va afla în domiciliu, va tranzita sectorul relațiilor de prietenie pe care le va supune unor teste de onestitate, de moralitate, de solidaritate sau de compatibilitate. Unele nu vor trece acest test prelungit sau chiar vor genera dispute, rupturi sonore, metamorfoze de la o prietenie calmă la una furtunoasă, presărată cu dispute și despărțiri.

Între 30 iunie, după ora 1:48, și zorii zilei de 2 iulie, neliniște și nemulțumire provocată de felul în care vor evolua relațiile de muncă sau măsurile administrative preconizate. Gemenii vor fi reticenți în a-și expune punctul de vedere considerând, în ciuda nemulțumirilor, că nu atunci va fi momentul potrivit să ia atitudine ori că nu au suficiente argumente.

Între 2 iulie, după ora 04:21, și 3 iulie, relații parteneriale desfășurate onest, cu efort de ambele părți, pentru a se păstra un cadru legal, normal, justificat; totuși, Gemenii se vor simți manipulați, intimidați sau “conduși” de către partenerii lor mai autoritari. În ziua de 2 iulie, Saturn va reveni în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 17 decembrie 2020.

Până atunci, va readuce în actualitate aspectele legate de specificul casei a VIII-a, a bunurilor materiale, a avantajelor și a posibilelor câștiguri înlesnite sau oferite lor de persoane și instituții în scopul de a-i ajuta. Contextul astral nu e favorabil soluțiilor avantajoase, rapide și oneste. Ba, mai mult, un prieten le poate încurca demersurile, vrând, cu bună intenție, să-i ajute sau, dimpotrivă, cu rea intenție, să-i încurce.

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI