MENIU CAUTĂ
29 Iun. 2018 13:58

Horoscop iulie 2018. Zodiile care au noroc la bani

Distribuie

Horoscop iulie 2018. Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii iulie 2018 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Horoscop iulie 2018. Zodiile care au noroc la bani:

Rac
Astrele te vor ajuta să îţi consolidezi bugetul, dacă eşti prudentă şi cheltuieşti cât mai puţin în primele zile ale lunii. Este posibil ca cineva apropiat să îţi solicite un împrumut și, dacă merită, îl poți ajuta fără riscuri. Dar economiile tale trebuie folosite pentru vacanță și distracții, ca să te relaxezi și să simți din plin că este vară.

Berbec
Se anunţă o lună lipsită de griji din punct de vedere financiar. Bugetul tău pare să se rotunjească, după cheltuielile mai mari de la începutul anului, iar ceilalți membri ai familiei vor începe și ei să câștige mai bine. În horoscopul lunii iulie, astrele nu le recomandă Berbecilor să își ia concediu, deci păstrează banii pentru distracțiile din luna august.

Capricorn
Este posibil ca pierderile financiare ale companiei și deciziile proaste luate de şefi să te oblige să lucrezi peste program sau că cauţi noi resurse pentru activitatea ta. Este o perioadă mai dificilă, dar nu va dura mult. Dar, spre sfârșitul lunii, vei avea câștiguri mult mai bune, care vor compensa munca.

Citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii