Horoscop săptămânal Rac  – 13 – 19 iunie 2020

În ziua de 13 iunie, stare de grație, disponibilitate spre fantezii, visare, proiecții în timp, construcții mentale. Posibil context educativ care să le deschidă Racilor noi orizonturi de cunoaștere sau să le ofere bucuria superioară a artei, a culturii, a religiei, a filosofiei, a vieții spirituale.

Între 14 și 16 iunie, la prânz, agitație în plan profesional, posibile confruntări drastice de idei, opinii sau de stil de a conduce și a duce la îndeplinire sarcinile de serviciu; ostilități din partea colegilor și a colaboratorilor care întrețin o atmosferă de lucru încordată, care îl critică, îl subminează sau se opun inițiativelor unui nativ.

Moment delicat și din cauza unui fel de a trata aceste conflicte cu prea multă prudență, toleranță sau din frica consecințelor pe care nu le poate estima cu obiectivitate. Între 16 iunie, după ora 12:36, și 18 iunie, noaptea, întâmplări de mică importanță, situații inedite din cauza unor prieteni sau trăite alături de aceștia. Din 19 iunie, după ora 0:01, solicitare a zonei anatomice a toracelui (coaste, stern, vertebre, umeri, brațe, mâini, sistem pulmonar, esofag și trahee).

Posibile modificări ale funcțiilor cognitive nuanțate de tabloul clinic general (tulburări de echilibru, capacitate de a înțelege, de a vorbi, de a decide sau de a face judecăți logice), pe fondul unei disfuncții cerebrale, neurologice sau ca efect al extenuării, al lipsei de somn, al supărărilor necontrolate sau al unei medicații care își exercită efectele secundare în acest registru.

În dimineața zilei de 19 iunie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 11 iulie 2020, va introduce întârzieri, amânări și îndoieli cu privire la un răspuns pe care nativii ar trebui să-l dea. Mercur îi va face pe cei născuți în zodia Racului mai tăcuți, mai gânditori, mai reflexivi și mai puțin dispuși să-și asume riscuri și inițiative curajoase.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI