Horoscop săptămânal Rac  – 20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, șansa de a afla sau de a înțelege, pe fondul unor evenimente care le oferă nativilor explicațiile necesare (veriga lipsă) dintr-o ipostază de viață, care va fi și mai evidentă sau mai eficientă din 26 iunie, când planeta Venus va reveni la mișcarea directă prin zodia Gemenilor, până pe 7 august a.c.

Discretă instabilitate organică și care va atrage și frecvente schimbări ale stării de spirit. Între 21 iunie, după ora 0:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, peisajul astral se va schimba pe fundalul mai multor evenimente care vor pune un accent pe sectorul casei I a personalității celor care s-au născut în această zodie.

Mai întâi, este vorba de tranzitul Lunii prin semnul Racului, adică prin domiciliul ei, apoi de ipostaza Lunii Noi în Rac, asociată cu o eclipsă de Soare inelară care va avea loc pe 21 iunie, la ora 9:41, ceea ce-i va spori forța de impact aspra nativilor. Al treilea eveniment îl reprezintă intrarea Soarelui în aceeași zodie, începând cu 21 iunie (ora 0:44), pe care o va tranzita până pe 22 iulie a.c.

În felul acesta, se poate vorbi de chemarea în prim-planul vieții a celor născuți în Rac; aceștia ar trebui să se simtă bine, timp o lună, grație susținerii Soarelui ca factor de creștere, de dezvoltare, de împlinire. Sunt de așteptat evenimente cu ecou important pentru biografia lor. Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, abordări autoritare, energice ale unor situații financiare nesigure sau care pot degenera în ipostaze complicate.

Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, efort de luciditate: Racii vor încerca să scape de timiditate sau de modestie ori de o prudența exagerată în felul în care vor aborda persoanele oficiale, situațiile profesionale cu deschidere spre public, împrejurările în care vor fi solicitați să se exprime ori să acționeze.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI