Horoscop săptămânal Taur – 28 mai – 3 iunie 2022

Între 28 și seara zilei de 29 mai, mod de viață intens, motivat de acumularea multor influxuri astrale în sectorul casei I a personalității, unde, din 28 mai, își va face simțită prezența și planeta Venus, care va intra în zodia Taurului și care, până pe 23 iunie, le va oferi o importantă susținere acestor nativi. Venus le va insufla bucurie de viață, optimism, încredere sporită în propriile calități și capacități, motive de satisfacție ori situații favorabile care se vor contura ori chiar vor înlesni o seamă de succese.

În plus, Micul Benefic le va oferi protecție în situațiile dificile și va colabora armonios, de la sfârșitul săptămânii, cu planeta Mercur, care va reveni la mersul direct și, prin asta, va fi mai puternică și va permite un mecanism de gândire și acțiune mai armonios.

Între 29 mai, după ora 20:23′, și dimineața zilei de 1 iunie, sectorul banilor câștigați din muncă și efort personal va sta sub semnul Lunii Noi în Gemeni din 30 mai, ceea ce presupune conturarea unui context nou de muncă și plată a activității desfășurate, de dialog pe o temă contractuală, de studiu al unui text de lege (act normativ, înștiințare oficială) care ridică o problemă ce trebuie rezolvată prin opțiuni și decizii (destul) de rapide.

Unii nativi vor testa intens piața muncii în dorința de a se plia pe raportul cerere/ofertă al momentului. Între 1 iunie, după ora 8:49′, și 3 iunie, sectorul comunicării nu le va oferi celor care s-au născut în zodia Taurului motive de entuziasm: fie ei nu vor mai fi dispuși, ca altădată, să participe la conversații, fie raționamentele și convingerile interioare se află în contradicție cu curentul de opinie al unui mediu în care nativul trăiește, muncește, cooperează, desfășoară activități comune.

Se va menține activă, ba chiar intensă, (supra) solicitarea la nivel cerebral pentru toți nativii, indiferent de vârstă.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

Urmărește-ne pe Google News