Între 11 ianuarie, după ora 14:16, și 13 ianuarie, după prânz, abordări autoritare, care vădesc vanitate, orgoliu sau indisponibilitatea spre concesii, în plan material. Pe 13 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 7 februarie, se va constitui într-un susținător al nativilor ori de câte ori aceștia se vor exprima verbal. Capricornii vor avea suplețe în formulările folosite, vor sugerea amabilitate și onestitate și astfel vor avea numai de câștigat. Posibile deplasări de scurtă durată care le vor face plăcere.

Între 13 ianuarie, după ora 16:06, și 15 ianuarie după-amiaza, efort de a gândi practic, de a analiza aspectele concrete ale unui demers, de a evalua corect, fără autoamăgiri, o împrejurare de viață. Unii nativi vor fi obligați să se pună pe învățat, indiferent de vârsta la care se află, dacă trebuie să facă față unei sarcini de serviciu speciale, unor atribuții profesionale sporite, unui examen sau unei concurențe la locul de muncă.

Între 15 ianuarie, după ora 17:44, și 17 ianuarie, nevoia de a acționa cu tact și diplomație, de a se înarma cu răbdare sau cu o înțelegere superioară a realității care să le permită să se distanțeze de provocările minore, banale, cotidiene și să ajungă la o viziune mai largă și mai apropiată de realitate.

Pe 16 ianuarie, Mercur va începe să tranziteze zodia Vărsătorului și, până pe 3 februarie, le va sugera Capricornilor soluții în plan financiar îndrăznețe, mai puțin obișnuite sau la care, până acum, nu au recurs, menite să le permită o rezolvare de moment (un fel de “hocus-pocus”) a încurcăturilor financiare, dar prin asta nu sugerăm să recurgă la abuzuri, la incorectitudini sau la încălcări ale legii, ci doar la abordări inteligente și ingenioase.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism