Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, mai ales cei în preajma vârstei de 40 de ani se vor confrunta cu nevoia refacerii unui eșafodaj de gânduri și convingeri pe care să se bazeze de acum încolo, plecând de la constatarea că multe dintre planurile la care nu au renunțat sunt tot mai greu de pus în aplicare sau de dus la bun sfârșit (indiciu că vremea lor a trecut), în timp ce maturii vor face experiența stăpânirii de sine. Intuitivi, cei născuți în zodia Fecioarei vor simți nevoia de nou și de adecvare la specificul vieții lor actuale.

Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până de 29 decembrie va marca sectorul casei, al problemelor de familie, dar și al tradițiilor și al mentalității într-un chip dinamic. Un aer ușor “revoluționar” se poate abate și asupra acestui sector: nativii vor adera la idei noi, moderne, “de import” și își vor pune în aplicare un plan de viață după un model străin preluat din altă țară, altă cultură, altă religie sau într-o ecuație în care străinătatea este condiția necesară.

Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, nevoia de a face față unor obligații mondene, de a vorbi în public, de a participa la evenimentele care se vor desfășura în fața unui public, a unei asistențe de specialitate, care îi vor permite unui nativ să se exprime cu dezinvoltură și cursivitate. Un moment plin de sugestii și impulsuri reformatoare poate avea loc în preajma zilei de 12 decembrie, când se va produce Luna Plină în Gemeni.

Din 13 decembrie, după ora 1:23, cea mai solicitată va fi casa relațiilor sentimentale, unde numeroasele planete aflate acolo, în tranzit, vor opera în contradictoriu – influențe bune, agreabile, dar măsurate, și altele care blochează, încetinesc sau trezesc dezamăgire, regret și respingere.

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații