Cadru astral favorabil activităților de creație, caz în care focul interior sau un proiect îndelung pregătit se poate materializa; motivațiile interioare de ordin spiritual, moral, cultural, artistic îi pot face pe unii Pești să adopte, pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp, un mod de viață modificat în reperele principale (tip de alimentație, raport muncă/repaus, preocupări extraprofesionale, studiu individual, plăceri, satisfacții personale).

Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, afirmare la locul de muncă, dar și posibilă criză de orgoliu pe fondul unei divergențe de opinii sau de convingeri care intră în contradicție cu sarcinile de serviciu ori cu interesele unor șefi și colegi. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, efort de cooperare și de găsire a unor soluții la chestiunile parteneriale, deși contextul nu este entuziasm, ci, dimpotrivă, marcat de obstrucții (dacă este vorba de afaceri, atunci va interveni factorul legal, juridic sau instituțional, oficial).

Între 19 decembrie, după ora 12.05 și 20 decembrie, interese de moment care privesc menținerea unui echilibru bănesc. Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și va tranzita, până pe 13 ianuarie 2020, zona obscură a personalității Peștilor. Aceștia vor avea parte de treziri la realitate, de revelații, iluminări, descoperiri înlesnite de dialogurile mai puțin convenționale cu persoane speciale prin calități, studii, experiență sau domeniu de activitate.

Unele dintre ele vor viza ideile și idealurile, alteori, va fi vorba de incapacitatea acestor persoane de a accepta premisele unei vieți personale, parteneriale, publice, marcate de strategii, de ascunzișuri, de neclarități sau de egoism.

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile