În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec – 27 februarie – 5 martie 2021

Zodia Berbec. Reacții capricioase față de mâncare, în general, sau față de un aliment anume, fără o motivație organică alarmantă. Între 28 februarie, după ora 21:17, și seara zilei de 2 martie, relații parteneriale marcate de un (relativ) confort și de amabilitate (politețe). Citește tot Horoscop săptămânal Berbec – 27 februarie – 5 martie 2021.

Horoscop săptămânal Taur – 27 februarie – 5 martie 2021

Zodia Taur. Risc de escaladare a conflictelor și de naștere a unor antipatii sau confruntări care vor fi greu de „reparat” mai târziu. În ziua de 4 martie, planeta Marte va intra în zodia Gemenilor, va străbate sectorul banilor câștigați din muncă proprie și le va da nativilor posibilitatea ca, până pe 23 aprilie, să poarte discuții pe tema viitoarei lor salarizări. Citește tot Horoscop săptămânal Taur – 27 februarie – 5 martie 2021.

Horoscop săptămânal Gemeni – 27 februarie – 5 martie 2021

Zodia Gemeni. Prin implicarea Soarelui, Luna Plină în Fecioară se va reflecta și în mecanismele patronate de casa a X-a, ceea ce îi poate pune pe cei născuți în zodia Gemenilor în situații care impun atenție, intuiție, subtilitate și pliere pe nuanța cu care un dialog, o relație, un eveniment, o provocare se colorează de la un moment la altul, schimbând datele problemei. Citește tot Horoscop săptămânal Gemeni – 27 februarie – 5 martie 2021.

Horoscop săptămânal Rac – 27 februarie – 5 martie 2021

Zodia Rac. Cei născuți în zodia Racului nu vor avea trac, dar vor fi foarte grijulii cu tot ceea ce privește impresia pe care doresc să o facă în rândul unei asistențe. De aici poate și niște opțiuni de atitudine, de exprimare ori de formulare a unui conținut de idei care să nu deranjeze, să nu supere, să nu provoace reacții de adversitate sau comentarii critice. Citește tot Horoscop săptămânal Rac 27 februarie – 5 martie 2021.

Horoscop săptămânal Leu – 27 februarie – 5 martie 2021

Zodia Leu. Între 28 februarie, după ora 21:17, și seara zilei de 2 martie, fel de a vorbi diplomatic, de a se implica în dialoguri cu persoane mai puțin cunoscute amabil și fără să intre în dispute. Citește tot Horoscop săptămânal Leu – 27 februarie – 5 martie 2021.

Horoscop săptămânal Fecioară – 27 februarie – 5 martie 2021

Zodia Fecioară. În ziua de 4 martie, planeta Marte va intra în zodia Gemenilor și, până pe 23 aprilie, va străbate sectorul carierei, lansând provocări și obligându-i pe nativi să se mobilizeze ori de câte ori va fi vorba de o activitate publică sau oficială. Citește tot Horoscop săptămânal Fecioară – 27 februarie – 5 martie 2021.

Horoscop săptămânal Balanță – 27 februarie – 5 martie 2021

Zodia Balanță. Situații speciale la locul de muncă, unele dintre ele favorabile pentru statutul profesional, alteori poate fi vorba chiar de șansa de a găsi un bun plasament, în ciuda condițiilor dificile ale momentului. Citește tot Horoscop săptămânal Balanță – 27 februarie – 5 martie 2021.

Horoscop săptămânal Scorpion – 27 februarie – 5 martie 2021

Zodia Scorpion. Între 2 martie, după ora 22:39, și începutul zilei de 5 martie, plus de intuiție și de finețe a spiritului. Armonie dorită sau trăită în chip real de către nativi în plan sentimental; perioadă de inspirație artistică și de efervescență creatoare. Citește tot Horoscop săptămânal Scorpion – 27 februarie – 5 martie 2021.

Horoscop săptămânal Săgetător – 27 februarie – 5 martie 2021

Zodia Săgetător. Luna Plină în Fecioară, din 27 februarie, va crea responsabilități clare, dar îi va și expune pe nativi judecății colectivului pe care îl coordonează ori a opiniei publice care nu va fi indulgentă cu ei. Citește tot Horoscop săptămânal Săgetător – 27 februarie – 5 martie 2021.

Horoscop săptămânal Capricorn – 27 februarie – 5 martie 2021

Zodia Capricorn. Între 2 martie, după ora 22:39, și începutul zilei de 5 martie, moment mai greu de acceptat pentru nativi, care nu se vor resemna repede în fața comportamentului ingrat al unui apropiat. Citește tot Horoscop săptămânal Capricorn – 27 februarie – 5 martie 2021.

Horoscop săptămânal Vărsător – 27 februarie – 5 martie 2021

Zodia vărsător. Vărsătorii vor avea reacții nepremeditate, sincere, dar greu de suportat de către anturaj sau de către colaboratori, pentru că, în marea lor intuiție, ei vor pune degetul pe rană într-o chestiune publică. Citește tot Horoscop săptămânal Vărsător – 27 februarie – 5 martie 2021.

Horoscop săptămânal Pești – 27 februarie – 5 martie 2021

Zodia Pești. Din 5 martie, după ora 0:43, unii Pești vor trebui să cântărească măsura cu care vor „opera” în postura de lideri sau de decidenți politici, economici, sociali cu vizibilitate și notorietate, ceea ce va face asumarea răspunderii lor și mai grea. Citește tot Horoscop săptămânal Pești – 27 februarie – 5 martie 2021.

Video:

Uranissima. Previziuni astrale pentru perioada 27 februarie – 5 martie 2021. Banii sau viața

Uranissima. Previziuni astrale pentru perioada 27 februarie – 5 martie 2021. Boli și vindecări astrale

Cum se ascundea Marica cu amantele! Ilinca Vandici, dezvăluiri incredibile
PARTENERI - GSP.RO
Cum se ascundea Marica cu amantele! Ilinca Vandici, dezvăluiri incredibile
Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare?! Veste de ultimă oră, ce se întâmplă
Playtech.ro
Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare?! Veste de ultimă oră, ce se întâmplă
LIVE, acum. Ediție specială observatornews.ro: Funeraliile Prințului Philip. Sicriul a fost coborât în Cripta Regală
Observatornews.ro
LIVE, acum. Ediție specială observatornews.ro: Funeraliile Prințului Philip. Sicriul a fost coborât în Cripta Regală
Horoscop 17 aprilie 2021. Peștii beneficiează de o formă de protecție care nu se manifestă cum vor ei
HOROSCOP
Horoscop 17 aprilie 2021. Peștii beneficiează de o formă de protecție care nu se manifestă cum vor ei
Directorul Pfizer a făcut un anunț așteptat de toată lumea
Știrileprotv.ro
Directorul Pfizer a făcut un anunț așteptat de toată lumea
Gigi Becali a trimis 9,3 milioane de euro în conturile unui club din România
Telekomsport
Gigi Becali a trimis 9,3 milioane de euro în conturile unui club din România
Află cât de profitabile sunt economiile tale (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Află cât de profitabile sunt economiile tale (PUBLICITATE)