MENIU CAUTĂ

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Vărsător pentru perioada 6-12 aprilie 2019 | Video Uranissima

Distribuie

În prima parte a zilei de 6 aprilie, nativii vor fi combativi mai ales dacă punctul lor de vedere va fi pus sub semnul întrebării sau al contestării. Deși, contextul astral le va da posibilitatea să se apere foarte bine din punct de vedere verbal, tonul lor poate că-i va supăra pe unii iar afirmațiile prea tranșante pot stârni antipatii și replici pe măsură. Atenție la situațiile stupide care se pot naște în timpul unor deplasări, excursii și călătorii, provocate de persoanele necunoscute cu care se vor afla în același loc, pentru scurt timp.

Între 6 aprilie, după ora 15:07, și noaptea de 8 aprilie, efort de a menține stabilitatea în relațiile de familie care vor fi puse la încercare de evenimentele curente care „îi vor scoate din ritm”. Nu este indicat să inițieze operațiuni de vânzare/cumpărare, închiriere sau alte forme de despărțământ de proprietate cu privire la terenuri (indiferent de statutul lor) și de construcții (indiferent de destinația lor).

Între 8 aprilie, după ora 23:15, și zorii zilei de 11 aprilie, noian de tentații și provocări cărora cei mai mulți dintre nativi nu vor avea puterea să le reziste. Vărsătorii se vor lăsa ademeniți de petreceri, de veselie, de aventuri, de exuberanță. Cei maturi vor dori să petreacă „ca-n tinerețea lor”. Alții vor dori să se afirme, dând frâu liber calităților native de dansator, de povestitor, de actor, de improvizator. Moment excelent pentru toți cei care desfășoară o activitate în domeniul spectacolelor (teatru, muzică, televiziune), pentru cei care se prezintă „în direct” în fața publicului pe care trebuie să-l cucerească prin inventivitate și originalitate.

Între 11 aprilie, după ora 05:32, și 12 aprilie, mici disfuncții organice și incapacitate de a face efort la locul de muncă. Din 11 aprilie, Jupiter va intra, pentru patru luni, în mișcare aparent retrogradă, și le va permite să-și reevalueze toate relațiile de prietenie.

Vezi şi horoscopul Urania pentru celelalte zodii

Citește mai multe despre Urania și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii