Mergi direct la conținut »
Ilie și Amalia Năstase: de la o nuntă luxoasă la un divorț costisitor
Relații Libertatea > Lifestyle > Relații > Ilie și Amalia Năstase: de la o nuntă luxoasă la un divorț costisitor

Ilie și Amalia Năstase: de la o nuntă luxoasă la un divorț costisitor

Aflată la brațul celebrului tenismen Ilie Năstase, îmbrăcată într-o rochie albă de mireasă Christian Dior, model „Taj Mahal”, frumoasa și tânăra Amalia își împlinea visul copilăriei. A pășit dincolo de zidurile imaginare ale cartierului Rahova direct pe covorul roșu așternut înainte-i ca o promisiune a unei vieți de poveste.

 

Prietenă cu Raluca Sandu, Amalia Teodorescu era pasionată de tenis și se învârtea în cercul jucătorilor de tenis înainte de a-l cunoaște pe Ilie.

La 21 de ani, venită să împartă pliante la un concert al lui Sting, Amalia îl întâlnește pe Năstase. Îl abordează cu un zâmbet și îl întreabă dacă fumează. Acesta îi răspunde cu o invitație la un spectacol. Fata acceptă, dar se prezintă însoțită de o amică. La finalul spectacolului, el îi cere numărul de telefon. Ea refuză să i-l dea. După cum a mărturisit mai târziu, se temea să ajungă doar una dintre cuceririle celebrului Nasty, un alt nume feminin pe o listă foarte lungă.

El nu s-a lăsat intimidat de reticența ei și a făcut rost atât de numărul de telefon al Amaliei, cât și de adresa sa, de la compania de țigări pentru care domnișoara împărțea pliante. A aflat că era o persoană interesantă și foarte activă. Își împărțea timpul între ASE, unde era studentă, o grădiniță la care lucra în prima parte a zilei și diverse colaborări.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Amalia l-a ținut pe jar vreo doi ani pe Ilie, refuzându-i invitațiile repetate. De câte ori îi telefona șarmantul domn, cu 29 de ani mai în vârstă decât ea, Amalia îi reconfirma faptul că avea un prieten.

Doi ani mai târziu, au început să se întâlnească. Tot atunci au început speculațiile referitoare la o viitoare căsătorie și la diferența semnificativă de vârsta dintre ei. Ce s-ar fi putut scrie despre o tânără simplă, care și-a petrecut prima parte a vieții într-un cartier cam rău famat de la periferia Capitalei, devenită dintr-o dată iubita marelui Ilie Năstase?

Dorințele Amaliei probabil că nu erau mult diferite de cele ale multor alte tinere: stabilitate, siguranță emoțională și financiară, confort, iubire. În ce ordine le-a așezat, știe doar ea! Dorințele sunt cam aceleași, proporțiile fac diferența!

Ilie se purta ca un gentleman și, în plus, îi putea îndeplini toate aceste vise. Frumusețea și naturalețea Amaliei, încrederea pe care o acorda oamenilor, s-au întâlnit pe undeva cu spiritul de învingător al lui Năstase, cu convingerile sale că merită și poate să aibă tot ce este mai bun. S-au contopit într-o mare iubire. Toate barierele legate de condiția materială, socială, diferența de vârstă, bârfele toate au fost topite de focul izbucnit din pasiunea lor mistuitoare.

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță
Recomandări

Șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan” rupe tăcerea! Detalii uluitoare despre profesorul pe fals Checheriță

După 7 ani de relație, cei doi îndrăgostiți își spuneau „Da” în fața ofițerului stării civile. În același an, 2003, venea pe lume prima lor fetiță, Alessia

Uniunea în fața lui Dumnezeu a avut loc un an mai târziu, la Paris. Își promiteau iubire pe vecie în Biserica Ortodoxă Sfântul Ștefan din Capitala Franței. Peste 500 de invitați celebri le-au fost alături, într-o atmosferă mirifică. Amalia, la brațul lui Ilie, era o prezență minunată, elegantă, plină de bun gust. A fost apreciată ca fiind cea mai frumoasă soție a tenismenului, de până atunci. A treia la număr! Mirii erau emotionați și fericiți. Aveau chipurile luminoase și în ochii lor se putea citi bucuria.

TOLO, despre Gabriela Firea și blaturile cu televiziunile! 'În realitate, e jale!'
Recomandări

TOLO, despre Gabriela Firea și blaturile cu televiziunile! 'În realitate, e jale!'

Petrecerea de nuntă s-a desfășurat în selecta incintă a Rolland Garros-ului, „Club de Loges”, accesibilă numai VIP-urilor. Avea loc cu numai o zi înainte de ziua națională a Franței. Dintre invitați nu au lipsit Jacques Chirac, Alain Delon, Jimmy Connors, Ion Țiriac, Stan Smith, Prințul Dimitrie Sturdza, Steffi Graf, Erick van Dillen, Gabriela Sabatini, Octavian Morariu, Janine, Andreea Esca, Nadia Comăneci, Gheorghe Hagi și multe alte nume răsunătoare. De fapt, ce personalitate și-ar fi permis să lipsească de la celebra nuntă a lui Ilie Năstase?

ilie-nastase-amalia (1)Cu toate că a stârnit un imens interes, presa din România nu a avut acces la eveniment. Drepturile exclusive de imagine au fost acordate celebrei reviste britanice „Hello”.

Dana și Sorin Popa le-au devenit părinți spirituali. Ca dar de nuntă, mirii au deschis o listă de obiecte pe Internet, pe care invitații le puteau cumpăra, unele în valoare de zeci de mii de euro.

Ilie, cu întreaga sa experiență și maturitate, a făcut ca toate calitățile Amaliei să se dezvolte. I-a cedat controlul afacerilor familiei și a contribuit la dezvoltarea ei ca femeie. Căsnicia lor mergea fantastic. Se iubeau și împărțeau totul. Cei doi au devenit parteneri și în afaceri, nu doar în viață. Peste trei ani se năștea ce de a doua fiică a lor, Emma. Fericirea și împlinirea păreau să fie etern. Se credea că Amalia ar fi reușit să-l dea pe brazdă pe iubărețul Ilie… Nasty Ilie…

Când un zvon că Ilie și Amalia Năstase vor să divorțeze a ajuns la urechile presei, curiozitatea exacerbată a explodat. S-au umplut paginile ziarelor, televiziunile se întreceau în speculații, paparazzi nu mai conteneau să caute imagini picante.

În mod oficial, fără să-și spele prea mult rufele în public, soții Năstase au confirmat: „Nu vom continua ca și cuplu, dar vom continua să fim prieteni, parteneri și părinți.”

Au circulat ipoteze referitoare la faptul că cei doi s-ar fi înșelat și că Amalia avea o relație chiar cu unul dintre partenerii săi de afaceri.

O mare iubire cădea în dizgrație, se împrăștia în cenușă și uita focul intens de la care a pornit. A fost de fapt iubire sau doar atracție fizică? A fost căsnicie sau doar împlinirea unui vis de înavuțire și celebritate?

Amalia, întrebată care este cel mai valoros lucru pe care îl posedă, a declarat cu nonșalanță că este vorba despre jumătate din averea fostului ei soț. În urma acestei relații, a devenit o prosperă femeie de afaceri.

Ilie Năstase s-a recăsătorit cu senzuala brunetă Briggite Sfăt. Este al patrulea său mariaj. Amintirea marii iubiri dintre el și Amalia o mai păstrează astăzi doar Alessia și Emma, întipărită pe chipurile lor inocente. Iar fetițele au un frățior, căci Amalia a născut un băiat, rodul dragostei sale cu Răzvan Vasilescu.


În februarie, Luna Iubirii, Libertatea îți prezintă o serie de iubiri celebre românești

Close
Închide
  Close