MENIU CAUTĂ
22 Feb. 2012 14:57

Iubitori de animale, fiţi pe fază! Se pregăteşte prima paradă de modă canină şi felină din Bucureşti!

Distribuie

După New York, Moscova, Rio de Janeiro, este rândul Bucureştiului să găzduiască prima paradă După New York, Moscova, Rio de Janeiro, este rândul Bucureştiului să găzduiască prima paradă de modă canină şi felină. La "Fashion Day" poţi admira ultimele noutăţi din moda canină şi un show susţinut de căţei-actori, dar te poţi şi relaxa şi schimba impresii cu ceilalţi stăpâni, în timp ce animăluţul tău socializează cu noii lui prieteni pe terenul de joacă.

Ba mai mult! Fiecare animăluţ va fi subiectul unei şedinţe foto, iar cea mai reuşită fotografie a lui va fi postată într-un album pe pagina de Facebook a Animale.ro. În urma voturilor, primele 3 „vedete” vor câştiga premii în valoare de 600 de euro, constând în pachete de cazare în camere VIP, Home Style sau în grădiniţa căţeilor, cu meniu personalizat, toaletare, masaj, joacă.

Evenimentul va avea loc duminică, 26 februarie, începând cu ora 14:00, în bd. Barbu Văcărescu nr. 164, iar mai multe informaţii puteţi obţine accesând Planeta HamHam.

Comentarii