MENIU CAUTĂ
03 Dec. 2005 17:02

Libertatea, Avon Cosmetics Romania si salonul Look Studio te fac frumoasa de Sarbatori

Distribuie

Ne-am gandit sa-ti facem Sarbatorile frumoase, facandu-te mai frumoasa! Dupa reteta' concursului de anul trecut, Vreau un look nou', care a avut un succes imens, iti propunem sa intampini Craciunul si Revelionul cu infatisarea schimbata – in bine, evident! -, pentru ca punem la bataie' o transformare totala pentru una dintre cititoare.


In colaborare cu compania Avon Cosmetics Romania si coaforul Look Studio (Calea Dorobanti, intrarea Camil Petrescu nr. 1, Bucuresti, sector 1), Libertatea iti ofera posibilitatea de a-ti schimba coafura si machiajul. Specialistii care se vor ocupa de tine vor cauta sa te puna in valoare cat mai bine. In plus, Avon il va delega' pe Mos Craciun sa-i aduca in dar castigatoarei concursului o trusa de machiaj.


Ce trebuie sa faci: trimite-ne pana la data de 12 decembrie poza ta, numarul de telefon la care poti fi contactata si cateva randuri (in care sa ne explici de ce anume vrei sa arati altfel) pe adresa redactiei: bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucuresti. Nu uita sa specifici pe plic pentru departamentul Divertisment, concursul „Vreau un look nou”'.


Castigatoarea va fi decisa prin tragere la sorti, iar pozele ei – dinainte si de dupa transformare – vor fi publicate in Libertatea de duminica din 18 decembrie, la aceeasi rubrica pentru doamne'.

Comentarii