MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

O femeie din Braşov a născut acasă, din cauza drumului înzăpezit. Mama sa a primit indicații prin telefon de la medici

Distribuie

O femeie din în satul Măgurice, comuna Moieciu de Jos, judeţul Braşov, a născut acasă, marți, fiind asistată doar de mama sa, care a primit indicaţii la telefon de la medicul coordonator al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Braşov. Echipajele de salvare nu au reuşit să ajungă la tânără, din cauza drumului înzăpezit.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că echipajele nu pot ajunge la tânăra care naşte, din cauza drumului greu accesibil, în zonă fiind strat gros de zăpadă.

„Medicul cooordonator din dispeceratul integrat ISU-SAJ i-a dat indicaţii prin telefon mamei tinerei cu privire la paşii pe care trebuie să-i urmeze atât persoana însărcinată, cât şi mama acesteia, care supraveghea naşterea”, a spus Sfreja, citat de Agerpres.

Între timp, este anchetă la Maternitatea din Brașov, după ce o femeie însărcinată a murit în sala de operație, în urma unei anestezii.

Femeia decedată la Ginecologie a intrat în stop cardiac la scurt timp după intubaţie. Află ce spune managerul spitalului din Brașov.

Anul trecut, în noiembrie, o femeie din Brașov era suspectată că și-a ucis bebelușul. Nou-născutul ar fi fost îngropat în grădina casei sale.


Citește și… Trenurile de călători din România au întârziat trei ani în șase luni!


 

Citește mai multe despre judetul brasov pe Libertatea.

Comentarii